recent
Güncel Haberler

Humble Bundle Türkiye ve Suriye'deki Depremzedeler İçin Bir Paket Çıkardı

Ana Sayfa
Humble Bundle Türkiye ve Suriye'deki Depremzedeler İçin Bir Paket Çıkardı

Humble Bundle, Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremlerin ardından iyi stoklanmış bir oyun paketi çıkarıyor. Bu üzücü olaydan yararlanmak için bazı dolandırıcılıklar ortaya çıkarken, örgüt harekete geçip mağdurlara destek olma kararı aldı. 

İçindekiler

Bir oyun paketi sunuyor ve tüm gelirler üç hayır kurumuna gidecek: Direct Relief, International Medical Corps ve Save The Children.

Oyun satın alarak iyi bir amaca destek olun

Humble Bundle, "Türkiye ve Suriye'deki korkunç depremlerin ardından yüzbinlerce insan ciddi şekilde ilaca, yiyeceğe, suya ve barınağa ihtiyaç duyuyor ve bölgedeki insanlar için iyileşme yolu son derece zor" diyor.

Kuruluş, mağdurlara yardım etmek için aşağıdaki kaynakta listelenen ve 565 ₺'den başlayan özel bir paket sunuyor. Bu başlangıç fiyatında Ghostrunner, Pathfinder: Kingmaker, XCOM 2, Pay Day 2, Gotham Knights, Backbone ve iki System Shock oyunu gibi yaklaşık 20K ₺ 1.000 Euro'ya eşdeğer 72 ürün bulunuyor.

Paketin tüm geliri, bu makalenin girişinde belirtilen ve şu anda bu alanda çalışan üç hayır kurumuna bağışlanacak. Bu makalenin yazıldığı sırada, paket şimdiden 15,217,593 ₺ kazandı. Teklif 8 Mart'a kadar geçerli ve ihtiyacı olan sayısız mağdurun yararlanabilmesi için fonların artmaya devam edeceğinden eminiz.


KaynakHumble Bundle

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent