recent
Güncel Haberler

Dead by Daylight Oyunu Film Oluyor

Ana Sayfa
Dead by Daylight Oyunu Film Oluyor

Behavior Interactive'in hit asimetrik çok oyunculu hayatta kalma korku oyunu yakında beyaz perdeye uyarlanacak. Variety'ye göre Kanadalı stüdyo, yapım uzmanları Atomic Monster ve Blumhouse ile anlaştı.

İçindekiler

Asimetrik korku sinemaya geliyor

Hatırlatmak gerekirse, Dead by Deadlight 2016'da çıktı ve en azından o zamanlar orijinal bir konsepte sahipti. Aslında "asimetrik" olarak adlandırılan çok oyunculu bir korku oyunuydu. Her şeyden önce, her biri benzersiz yeteneklere sahip çeşitli suikastçıları oynayan bir adayımız vardı. Diğer tarafta ise bir bölgeden kaçmak zorunda kalan ya da kaçmaya çalışırken korkunç bir şekilde ölen dört kişi vardı.

Behaviour Interactive'in oyunu dünya çapında 50 milyon oyuncuya ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Piyasaya sürülmesinden yedi yıl sonra, bu çok popüler hayatta kalma korku oyunu, bu durumda sinema için bir uyarlamaya hak kazanan video oyunları arasına katılacak.

Kanadalı stüdyo bu projeyi gerçekleştirmek için Atomic Monster ve Blumhouse ile işbirliği yaptı. Bu iki yapım şirketi sırasıyla korku filmi endüstrisinin iki gerçek ismi olan James Wan (The Conjuring, Insidious) ve Jason Blum (Get Out, The Purge) tarafından yönetiliyor.

Dev korku kaçış oyunu için yönetmen ve senarist aranıyor

Yaklaşan Dead by Daylight filmi, yaratıcılarını çoktan buldu, ancak şekillenmesi için hala bir yönetmen ve senariste ihtiyacı var. Hem Atomic Monster hem de oyunun arkasındaki stüdyo Blumhouse, mümkün olan en iyi insanlarla çevrelerini sarmak istiyor.

"Dışarıda çok sayıda Dead by Daylight hayranı olduğunu biliyoruz ve bu evreni bizim kadar seven ve bilen birini bulup beyaz perdeye taşımak bizim için bir zorunluluktu. Behaviour ve Atomic Monster'daki ortaklarımızın bu oyunu mümkün olan en iyi şekilde hayata geçirmemize yardımcı olacaklarını biliyoruz" diyor Jason Blum.

Hala devam eden bir çalışma olmasına rağmen, Dead by Daylight uyarlama projesi iyi bir başlangıç ​​yapmış gibi görünüyor. Arcane, Cyberpunk: Edgerunners ve The Last of Us ile, onları yaratan stüdyo da dahil olmak üzere video oyunu uyarlamalarının çok kaliteli olabileceğine dair kanıtlar gördük. Ayrıca bu filmle tek umudumuz, oyundaki rolümüze bağlı olarak oyunun uyandırabileceği (kelimenin her iki anlamıyla da) ürkütücü duyguları aktarmayı başarmasıdır.


Kaynak: Variety

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent