recent
Güncel Haberler

Mart Ayında Oynanması Gereken En İyi 5 Video Oyunu

Ana Sayfa
Mart Ayında Oynanması Gereken En İyi 5 Video Oyunu

Mart, çok yoğun bir Şubat ayı kadar bol olmasa da, kesinlikle yakından takip edilecek video oyunları olmadan da geçmiyor.

İçindekiler

Bu nedenle, her zaman olduğu gibi bazı mansiyonlarla birlikte, daha fazla ilgiyi hak ettiğini düşündüğümüz en iyi 5 oyunu bir kez daha sizlerle buluşturuyoruz. Endüstrinin bu günlerde olduğu gibi, bu dizide iştahınızı kabartacağını umduğumuz birçok remake/remaster yer alacak.

1. Resident Evil 4 Remake

Bir giriş yapmadan, düşmanlıklara bir yeniden yapımla başlıyoruz, ancak herhangi bir yeniden yapımla değil. İkinci bölümün mükemmel bir yeniden yapımından ve üçüncü bölümün çok daha düşük kaliteli bir yeniden yapımından sonra Capcom, 2005 başyapıtı Resident Evil 4'ün yeniden yapımıyla geri döndü. Bu oyunun 24 Mart'ta PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Deneyimli oyuncular hikayeyi iyi bilecekler: İkinci bölümde tanıtılan Leon olarak, kendimizi Amerika Birleşik Devletleri Başkanının kızını karanlık bir tarikatın pençelerinden kurtarma görevi için İspanya'da buluyoruz. Hayatta kalma korku türünde devrim yaratan bölümün yeniden yapımının kendisini haklı çıkarmak için yapacak çok işi var ve serçe parmağımız bize Capcom'un bizi zevkten titretmek için birden fazla numarası olduğunu söylüyor.

2. Wo Long: Fallen Dynasty

İhtiyacı olan Soulsborne hayranları (bir sonraki Elden Ring genişlemesini beklerken) sevinmeli, yakında acı çekerek zevk dozlarını alacaklar. Bu kez Team Ninja (Nioh) Wo Long: Fallen Dynasty ile bunu yapıyor. Bu oyun bize Çin folklorundaki Üç Krallığın büyüleyici ve romantik dönemini yeniden ziyaret etmemizi sağlıyor.

Oyun, karakterinizin gelişimi sırasında seçilen öğeye bağlı olarak zorlu savaşlara ve küçük bir doz sihire odaklanan, tarih ve fanteziyi harmanlayan bir evrende geçiyor. 3 Mart'ta PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkacak olan oyunun ilk iki saatini şimdiden denemek mümkün.

3. The Last of Us Part I (PC)

The Last of Us serisinin ilk sezonu sona eriyor ve tam zamanında, temel aldığı video oyunu başyapıtının yeni nesil versiyonu nihayet 26 Kasım'da PC'ye geliyor. Mart. Birçok Get4Games okuyucusu bu sürümü bekliyordu, bu yüzden burada bahsetmem küçük bir husus (❤).

Bu Naughty Dog cevherini duymamış olanlar için Joel, insanlara bulaşan bir mantar tarafından yok edilen kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalan bir kişidir. Yolu, dünyasını birden fazla şekilde alt üst edecek bir genç olan Ellie ile kesişir. Bu gerçekten etkileyici hikayeyi ilk kez mümkün olan en iyi kalitede keşfetme fırsatını kıskanıyoruz.

4. Tchia

Bağımsız stüdyo Awaceb tarafından geliştirilen, kısaca Tchia adlı güzel bir oyunla radikal bir manzara değişikliği. Bu küçük tazelik balonu, Yeni Kaledonya'dan ilham alan açık bir dünyayı, aynı adı taşıyan genç kadının eşliğinde keşfetmemizi sağlıyor. 21 Mart'ta PC, PS4 ve PS5'te mevcut.

Tchia, özellikle orijinal ve harika bir sanatsal yönün yanı sıra, bu ışıltılı evrende gelişmek için farklı hayvanlara dönüşme olasılığıyla da karakterize ediliyor. Başlık şüphesiz prestijli Breath of the Wild'dan esinlenmiştir ve bu kesinlikle Tears of the Kingdom'ı beklerken hoşnutsuzluğumuza neden olmaz.

5. System Shock Remake

Mart ayının mutlaka görülmesi gereken 5 video oyununu tamamlamak için başka bir yeniden yapım için geri dönüyoruz ama daha özel olamazdı. 1994'te System Shock, sürükleyici simülasyon adı verilen yeni bir tür sunarak FPS dünyasını alt üst etti. Neredeyse 30 yıl sonra PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S'de tüm görkemiyle geri dönüyor.

Keyifli bir cyberpunk evreninde SHODAN adlı haydut bir yapay zekayı durdurmakla görevli bir bilgisayar korsanı olarak oynuyorsunuz. Plan işe yaramadı ve bizi öldürmek isteyen mutantların ve robotların yaşadığı baskıcı bir istasyona dönüşmek zorundayız. Keşfetmeyi (yeniden) sabırsızlıkla beklediğimiz efsanevi bir oyun, uzaktan ve her zamankinden daha güzel bir şekilde geri dönüyor!

Mar(s)que'un bazı onurlu sözleri

Bize bu aydan beklentilerinizi söylemeden önce birkaç şeref sözü söylemeniz gerekiyor. Crime Boss: Rockay City'yi sadece posteri için kaçıramazsınız. Harika bir Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover, Danny Trejo veya Michael Madsen kadrosuyla bir nevi maaş günü. Oyunun 28 Mart'ta PC, PS5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Ayrıca önceki oyunların aksine 17 Mart'ta Nintendo Switch'e gelecek olan Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, bizleri ünlü cadının gençliğine geri götürecek.

Diablo IV ayrıca 24-26 Mart tarihleri ​​arasında bizim gibi Hack'n Slash hayranlarının kaçırmaması gereken bir açık betaya sahip olacak. Spor tutkunları paralarının karşılığını 24 ve 28 Mart tarihlerinde EA Sports PGA Tour veya MLB The Show 23'te alacaklar. Ama bu oyunlarda iş modeline dikkat etmeliyiz...

Peki ya siz, Mart ayı için beklentileriniz neler? Yorumlarda bize söylemekten çekinmeyin!

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent