recent
Güncel Haberler

Counter-Strike 2 Artık Resmileşti, Valve Bize Her Şeyi Anlatıyor

Ana Sayfa
Counter-Strike 2 Artık Resmileşti, Valve Bize Her Şeyi Anlatıyor

Valve, Global Offensive için bu yaz yapılması planlanan devasa ücretsiz güncelleme Counter-Strike 2'nin etrafındaki sis perdesini resmen kaldırıyor.

İçindekiler

Rekabetçi FPS ustası için "şimdiye kadarki en büyük mühendislik sıçraması" olarak adlandırılan oyun, artık çok az sayıda seçilmiş gazi için çok kapalı bir beta sürümünde mevcut.

Büyük bir makyaj

Sızıntılar ve ticari marka başvurularının ardından artık resmiyet kazandı: Counter-Strike 2, saygıdeğer çok oyunculu FPS'ye çok hoş bazı değişiklikler getirecek. Bu tamamen ücretsiz güncellemenin katkılarının çoğu, oyunun görsel yönüne odaklanıyor.

Counter-Strike 2, gücünü gerçekten Global Offensive'in ilk versiyonunda çalışan Source 2 motorundan alıyor. Dolayısıyla bu, Valve'ın deneyimli oyuncuların ezbere bildiği haritaların grafiklerini ve düzenini yeniden düşünmesi için bir fırsat.

Genel olarak yeniden tasarım, farklı oyun alanlarını daha tutarlı hale getirirken oyunu daha temiz ve parlak hale getirmeyi amaçlıyor. Zengin Source 2 motoru, serinin geleneğine uygun olarak gelecek vadeden tasarımcı topluluğuna da sunulacak.

Büyük fiziksel değişiklikler

Counter-Strike 2, görsel kısmın ötesinde zaten konusu çok olan bir seride daha gerçekçi bir deneyim sunmayı da amaçlıyor. Bunu göstermek için Valve, oyunda son derece önemli bir taktiksel unsur olan sis davranışına odaklandı.

Böylece, sis veya alevler doğal olarak manzaraya yayılacak ve oyuncularla etkileşimlerin nesnesi olabilecektir. Sisin içinden ateş etmek veya bir el bombasını patlatmak sisi anlık olarak dağıtacaktır ve bazı oyuncular bu mekanizmadan yararlanarak muhteşem eylemler gerçekleştirmişlerdir. Bu fiziksel boyut, oyuncuların konumuna bağlı olarak daha gerçekçi bir şekilde çalacak olan sese de dahil edilmiştir.

Counter-Strike 2'nin getirdiği bir başka değişiklik (ve kesinlikle en azı değil!): sunucuların tıklama oranı açıkça geçmişte kaldı ve artık oyuncuların eylemlerini etkilemeyecek. Bunun yerine Valve, sunucunun bir oyuncunun bir eylemi ne zaman gerçekleştirdiğini tam olarak bilmesini sağlamak için alt tik getiriyor. Bu şekilde, vurulurken gecikme için artık bahane kalmayacak.

Counter-Strike 2 şu anda kapalı beta olarak oynanabilir ve bu yaz şu anda yalnızca PC'de Global Offensive için ücretsiz bir güncelleme olarak dağıtılacak. Valve, konsol sürümü hakkında henüz herhangi bir bilgi açıklamadı.


KaynakCounter-Strike 2

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent