recent
Güncel Haberler

Yeni Motorola Razr Katlanabilir Akıllı Telefonu!

Ana Sayfa
Yeni Motorola Razr Katlanabilir Akıllı Telefonu!

Motorola Razr 2023, bu yıl büyük olasılıkla katlanabilir bir ekranla gelecek ve bu muhtemelen dikkatleri üzerine çekecek ve rekabeti sarsacak mı?

İçindekiler

Katlanabilir iPhone'un yeniden dirilişine dair söylentilerle Motorola, özellikle katlanabilir akıllı telefonlar ve ekran boyutu söz konusu olduğunda size büyük bir tekme atmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Katlanabilir akıllı telefonlar, büyüyen bir pazar

2019 yılından bu yana katlanabilir akıllı telefonlar yavaş yavaş birçok müşterinin gönlünde yer buldu. Bu küçük ve esnek cihazlar şu anda toplam terminal pazarının yalnızca yüzde 1,1'ini oluştursa da, her yıl daha fazla insanı kendilerine çektikleri açıktır. Bu alanda öncülük ettikten sonra, bugün katlanabilir cihazlarda lider olan Koreli Samsung'u hızla Huawei, OPPO ve Xiaomi gibi diğer üreticiler takip etti.

Katlanabilir akıllı telefon yarışındaki bir başka oyuncu pastadan pay istiyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz Ekim ayında Razr serisinin en son sürümünü piyasaya süren Motorola, bu yıl birçok kişinin imreneceği harici ekranlı yeni bir model tanıtacak.

Motorola Razr 2023: büyük düşünen ekran

Evan Blass tarafından tespit edilen ve GSM Arena web sitesi tarafından paylaşılan yeni bir sızıntı, bize bir sonraki Motorola Razr'ın önizlemelerini gösteriyor. Ve en azından onu nasıl tespit edeceğini bildiğini söyleyebiliriz. Evet, Motorola Razr 2023, neredeyse tüm dış yüzeyi kaplayacak, bu nedenle Amerikalı üretici, harici ekran konusunda bir adım öne geçmeye karar verdi.

Yeni Motorola Razr Katlanabilir Akıllı Telefonu!
@ evleaks

Bu görüntülerde fotoğraf sensörlerinin ekranda olduğunu görebiliyoruz. Çerçevesiz ekranların piyasaya çıkması şüphesiz uzun yıllar alacak olsa da, GSM Arena'daki meslektaşlarımızın haklı olarak belirttiği gibi, katlanabilir akıllı telefonlar için durum böyle olmayacak gibi görünüyor.

Yeni Motorola Razr Katlanabilir Akıllı Telefonu!
@ evleaks

Her durumda, böyle bir ekranla Motorola Razr, piyasadaki katlanabilir ekranlı (şimdiye kadar) en büyük katlanabilir cihaz haline gelecektir. Bu rekabeti canlandırmak için yeterli olacak mı? Böyle olabilir...


Kaynak: GSM Arena

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent