recent
Güncel Haberler

The Last of Us Dizisi, HBO Büyük Harcama Yaptı. 4. Bölüm

Ana Sayfa
The Last of Us Dizisi, HBO Büyük Harcama Yaptı. Bölüm 4

Her Pazartesi olduğu gibi The Last of Us dizisinin yeni bölümü için yeniden buluşuyoruz. 4. Bölüm yayınlandı ve her zamanki gibi paylaşacak çok şeyimiz var! İşte görüşlerimiz.

İçindekiler

Muhteşem bir üçüncü bölümden sonra, The Last of Us 4. bölüm HBO'nun yeniden başlatılmasının ağır yükünü kaldırıyor. Bill ve Frank arasındaki duraksama yerini şimdi bir arabada Wyoming'e giden Ellie ve Joel'e bırakıyor... Burada ikiliyi bir benzin istasyonunda buluyoruz: adam mazotunu yudumluyor ve genç arkadaşının çok daha değerli bir kaynağı var, bir fıkra kitabı. Ellie gülümseyerek "Will Livingston'dan No Pun Intended Volume Too," diye açıklıyor. Joel yelken açmayı tercih ediyor. "Tamam, ama bilmelisin ki Will Livingston'dan kaçamazsın, yakında geri dönecek." Aslında bölüm başka bir şakayla bitiyor. Koca adam gülüyor.

Giderek artan suç ortaklığı

Üçüncü bölümden devam eden bu yeni bölüm, Ellie ve Joel arasında giderek daha açık bir suç ortaklığı oluşturuyor. Kötü şaka bir yana, bazı zor zamanlar ikinizi daha da yakınlaştıracaktır. Örneğin, bu 4. bölümde ünlü pusu sahnesini buluyoruz (oyunda Pittsburgh'da geçiyor, burada tam olarak aynı şehir olup olmadığından emin değilim). Koşulların zorlamasıyla:: İki karakter anlık olarak ayrılır ve Ellie'nin bir rakiple yüzleşmesine izin veriyor. Ölümcül darbeyi vuran kendisi olmasa da, genç kadın ilk kez bir çatışmada bu kadar aktif bir rol üstleniyor: TV dizisinde - ilk kez oluyor!

Joel, Bill'den aldığı silahı bile ona bırakarak ona güvenmeye başlıyor. Ellie'nin Joel için çok dar olan geçitlerden geçmek için boynunu kullanması gibi video oyunuyla bazı ince paralellikler var. İlişkileri inandırıcı bir şekilde gelişir. Her ikisi de kendilerinden daha büyük olan bu hikayedeki rollerinin ve önemlerinin farkındadır.

The Last of Us Dizisi, HBO Büyük Harcama Yaptı. Bölüm 4
Ellie & Joel

"Sert vuran görkemli kıyamet sonrası"

Sık sık (muhtemelen 80'lerde) "seyahat etmek sizi gençleştirir" denir, ancak burada özellikle Joel ve Ellie'nin ilişkisi için doğrudur. Seyahatten bahsetmişken, bu bölüm kıyamet sonrası senaryolar açısından çizim tahtasına geri dönüyor ve en azından oldukça iyi göründüğünü söyleyebiliriz.

Açıklandığı gibi, HBO The Last of Us için para sıkıntısı çekmedi (1. Sezon için 100 milyon doların üzerinde). 4. Bölümün başında bozuk yolların üzerinden uçuyoruz ve yolculuğunu bir uçurum hendeğinde sonlandıran bir trene bu türden bir dizi için nadir görülen bir ihtişamla yaklaşıyoruz. Ancak ünlü ikilinin üzerinde yeni bir tehdit belirirken hayal kurmaya zaman yoktur. Kansas City'yi yöneten FEDRA değil, garip bir devrimci grup. Bölüm, hayranların aşina olduğu iki karakterin gelişiyle sona eriyor. Bundan sonra ne olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz!


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent