recent
Güncel Haberler

Diablo IV, Erken Erişim ve Açık Beta Geliyor!

Ana Sayfa
Diablo IV, Erken Erişim ve Açık Beta Geliyor!

Bizim gibi Diablo IV'ü dört gözle bekliyorsanız (bazı uyarılarla), nihayet önümüzdeki ay deneyebilirsiniz. Hack'n Slash türünü başlatan ünlü serinin 6 Haziran'da çıkacak olan devam oyunu, Erken Erişim ve Açık Beta aracılığıyla sunulacak.

İçindekiler

Diablo beta sürümüyle açılıyor

Duyurusundan dört yıl sonra, Diablo IV'ün çıkışı nihayet yaklaşıyor. Bu yaz, Diablo III'ün ilk ve tek genişlemesinin yayınlanmasından neredeyse on yıl sonra, Cehennem kapılarını yeniden açacak. O zamana kadar Blizzard, devam oyununu Erken Erişim ve Açık Beta aracılığıyla test etmenin mümkün olacağı konusunda bizi uyarmıştı.

Erken Erişim tarihleri ​​nihayet bu hafta sonu düzenlenen IGN Fest'te açıklandı. Diablo IV (Koleksiyoncu Sürümü hariç... oyun hariç)...) Ön sipariş yaptıranlar 17-19 Mart tarihleri ​​arasında erken erişimden yararlanabilirler. Önümüzdeki hafta, 24-26 Mart tarihlerinde açık betada herkes iblisleri öldürmeye başlayabilecek.

Her iki seviye de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S'de mevcut olacak ve yine sürekli internet bağlantısı gerektirecek. Blizzard'ın 28 Şubat'ta Twitch ve YouTube'daki bir yayın sırasında erken erişim ve açık beta hakkında daha fazla bilgi vermesi bekleniyor.

Erken erişim ve açık betadan ne beklemeliyiz?

Bu sürümün beklentisiyle, stüdyo ön bilgileri aşağıdaki kaynakta belirtilen bir blog gönderisinde paylaştı. Prolog ve oyunun ilk perdesinin tamamı yer alacak. Oyunun ilk büyük alanı olan Fractured Peaks'ten geçeceğiz.

Bu nedenle, karakter seviyesi (iki gün içinde birden çok karakteri seviyelendirmek için zamanınız varsa) 25 ile sınırlandırılacaktır. Bununla birlikte, bizi 1. Perde'yi tekrar gözden geçirmekten ve bu süre zarfında takip eden tüm zindanları ve görevleri tamamlamaktan alıkoyan hiçbir şey yok. Ancak Erken Erişim ve Açık Beta arasındaki ilerlemenin devam edip etmeyeceği henüz belli değil.

Erken erişimden bahsetmişken, oyunun dijital versiyonunu seçtikleri platformda ön sipariş verenler için otomatik olarak açılacak. Fiziksel bir versiyonun ön siparişine, seçilen platformda etkinleştirilecek bir kod eşlik edecek. Yani iblis avının erken açılışı konusunda uyarıldınız!


KaynakBlizzard

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent