recent
Güncel Haberler

The Last of Us, 3. Bölüm En Yüksek Reytingini Aldı, Ancak Eleştiri Kurbanı Oldu

Ana Sayfa
The Last of Us, 3. Bölüm En Yüksek Reytingini Aldı, Ancak Eleştiri Kurbanı Oldu

The Last of Us ve eleştirel beğenisi devam eden bir hikaye. The Last of Us Part II piyasaya sürüldüğünde, hikayenin gidişatından memnun olmayan kullanıcılar, Abby'nin yapısı veya Ellie ile Dina arasındaki hikayeye karşı çıkan bir dizi aptalla birlikte oyunun Metacritic'teki puanını büyük ölçüde düşürmeyi kendilerine görev edindi. 

The Last of Us serisinin 3. bölümü Bill ve Frank arasındaki aşk ilişkisi üzerinde uzun süre durduğunda, tarih kendini tekrar ediyor gibi görünüyor.

İçindekiler

Giderek daha popüler hale gelen bir dizi

Forbes tarafından bildirildiği üzere HBO dizisi The Last of Us'ın 3. bölümünün IMDB puanı, dizinin ilk birkaç bölümüne kıyasla nispeten düşük bir seviyeye düştü. Bölüm, çoğu eleştirmen ve izleyici tarafından iyi karşılansa da oybirliğiyle destek bulmuş görünmüyor.  Bu bölüm, 9/10'un üzerinde olan önceki iki bölümün aksine, mevcut 7,9/10 puana katkıda bulunan 1/10 puanlı birçok inceleme içeriyor.

Bütün bu kötü incelemelerin altındaki yorumlara bakarsanız, özellikle bölümün uzunluğu, genel olay örgüsü ile bağlantı eksikliği (bu nokta çok tartışmalı olsa bile) veya Joel ve Ellie'nin çok düşük olduğu düşünülen ekran süresi hakkında meşru eleştiriler tespit edebilirsiniz. Ama bununla nereye varmak istediğimizi anlayabilirsiniz.

Bu eleştirmenler arasında, iki adamın aşk hikayesine odaklanan bu bölüme dayatıldığı iddia edilen bir "gündem", altta yatan homofobinin açıkça dile getirildiği "uyanık propaganda" hakkında pek çok acı yorum var. Evet, özellikle de iki adam arasındaki bu ilişkinin temel oyunda büyük ölçüde ima edildiğini hatırladığınızda, kafanızı duvara vurmanız için yeterli. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, bu insanlar sosyal medyada daha da az ketum ve programı o zamandan beri birçok gülünç saldırıya konu oldu.

Ancak bu tuhaflıklara dikkat etmeyi bırakıp iyi haberlere odaklanalım. Aynı zamanda dizinin en yüksek reytingli bölümüdür. Şovun çıkışından bu yana istikrarlı büyümesi, etkili ağızdan ağza haberin bir kanıtıdır. HBO'da geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan bölüm, 2. bölüme kıyasla %12'lik bir artışla 6,4 milyon izleyiciye ulaştı ve diziyi House of the Dragon, Euphoria ve The White Lotus ile birlikte HBO'nun en popüler dizilerinden biri haline geldi. HBO ve Naughty Dog'un dizinin 2. Sezonunu onaylamakta neden bu kadar acele ettiklerini anlamak çok kolay.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent