recent
Güncel Haberler

Android ve iOS'a Yeni Bir Street Fighter Oyunu Geliyor Ama...

Ana Sayfa
Android ve iOS'a Yeni Bir Street Fighter Oyunu Geliyor Ama...

Street Fighter 6'yı beklerken, Capcom ve Crunchyroll, Street Fighter: Duel adlı ücretsiz bir mobil oyunun çıkışına başlıyor. Her durumda, aşağıdaki kaynağı kullanarak Apple Store ve Play Store'a ön kayıt yaptırmak zaten mümkündür. Ancak ünlü dövüş oyunu serisinin bu mobil versiyonu için heyecanınızı azaltmanız tavsiye edilir...

İçindekiler

İşte yeni bir mobil oyun geliyor

Street Fighter: Duel kendisini "serinin ilk RPG'si" olarak tanıtıyor. Aslında, adından da anlaşılacağı gibi, bire bir düellolar değil, takım savaşları söz konusu. Fikir, her görevden önce becerilerine ve sinerjilerine dayalı olarak bir savaşçı ekibi oluşturmaktır.

Seth'i ve Shadaloo klonlarından oluşan ordusunu (M. Bison tarafından kurulan şeytani organizasyon) yenmek için hayallerinizdeki takımı bir araya getirmeniz gereken tek oyunculu bir senaryo olacak. Savaşlar otomatik olarak yönetilebilir, ancak daha iyi ekip yönetimi için her dövüşçü manuel olarak da kontrol edilebilecek.

Elbette, otomatik takım yönetiminin devre dışı bırakılacağı ve oyuncuların kanlı rakiplerini yenmek için zekalarını kullanacakları bir çevrimiçi mod da olacak.

Oynaması Ücretsiz

Kağıt üzerinde, teklif oldukça ilginç. "Ancak, gördüğünüz gibi, oynaması ücretsiz oyunlar ve hatta mobil söz konusu olduğunda, oyuncularına iyi bir oyun deneyimi sunmaktan çok ödeme almakla ilgileniyorlar (şaşırtıcı derecede iyi bir oyun olan Marvel Snap hariç). 

Ve ne yazık ki, Street Fighter: Duel böyle bir şey. Bir savaşçı takımı kurarken, onları bir araya getirmelisiniz. Dürüst olmak gerekirse, en ikonik ve güçlü karakterleri bulmak kesinlikle zor olacak...eğer onları ödemezsen.

Ön kayda, henüz bilinmeyen bir dizi oyun içi para birimi verilecek ve bu para birimleri ön kayıt yaptıranların sayısına göre artacak. Bu bariz kırmızı bayraklara rağmen Street Fighter: Duel'i denemek istiyorsanız, Crunchyroll (şüpheli mobil oyunlarıyla tanınır) tarafından yayınlanan bu oyun bu ayın sonunda Android ve iOS'a gelecek.


Kaynak: Street Fighter: Duel

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent