recent
Güncel Haberler

Işın İzleme Özellikli Half-Life Mı? Artık Kullanılabilir!

Ana Sayfa
Işın İzleme Özellikli Half-Life Mı? Artık Kullanılabilir!

Bir mod yapımcısı, RTX Remix'siz efsanevi Half-Life I'e ışın izleme eklemeyi başardı. Mod, aşağıda referans verilen Github sayfasından indirilebilir. Tabii ki, Steam'de orijinal oyuna sahip olmalısınız.

İçindekiler

Aydınlatıcı bir deneyim...

Tüm zamanların en efsanevi FPS'lerinden biri hâlâ hayranların ilgisini çekiyor. Crowbar Collective'in Black Mesa'nın muhteşem gayri resmi versiyonundan sonra karşınızda sultim_t imzalı Half-Life 1: Ray Traced.

Elbette orijinal oyuna sahip olduğunuzu varsayarak bu modu aşağıdan indirebilirsiniz. Sultim_t, bu 25 yaşındaki oyun efsanesini oldukça etkileyici yeni bir ışık altında görmemiz için bizi geri getiriyor.

Tam olarak ışın izleme, gerçek zamanlı rota izleme olmasa da yapılan işin etkileyici olduğunu kabul etmeliyiz. Geliştiricinin bu alıştırmada kendisini DOOM veya Quake 1 gibi diğer klasik FPS'lerde ve ünlü NVIDIA RTX Remix'e başvurmadan zaten gösterdi.

...ve neredeyse tehlikesiz

Half-Life'a belirli bir gençleştirme sağlamanın yanı sıra, bu modun kurulumu da nispeten kolaydır. Tek yapmanız gereken iki sıkıştırılmış klasörü Steam kitaplığı aracılığıyla veya manuel olarak bulmak ve bunları oyunun yerel klasörüne taşımak.

Sultim_t, ikisi arasındaki net farkı gerçekten fark etmek için orijinal sürümden bu değiştirilmiş sürüme geçiş yapmak için bir komut (varsayılan olarak X tuşu) bile entegre etti. Modder, DLSS'yi bir seçenek olarak ekleme imkanı bile sunuyor. Ancak umarız bu ışın izleme biçimi, 1998'deki bir oyunu yeni bir ortamda oynanamaz hale getirecek kadar açgözlü değildir... Öyle değil mi?

Bu nedenle sultim_t, teknoloji henüz NVIDIA'nın düşman kardeşi üzerinde tam olarak çalışır durumda olmadığı için AMD grafik kartlarının gerçek zamanlı rota izleme ile uyumluluk sorunları yaşayabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Her halükarda, bu saygın bir çalışma ve kesinlikle Valve'ı modern teknolojiler sayesinde Half-Life'ı en iyi şekilde yayınlamaya motive edecektir. Hayal etmeye hakkımız var değil mi?


Kaynak: Github

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent