recent
Güncel Haberler

Wednesday 2. Sezon Onaylandı Mı? Netflix'ten Beklenen Cevap Geldi!

Ana Sayfa
Wednesday 2. Sezon Onaylandı Mı? Netflix'ten Beklenen Cevap Geldi!

Birkaç gün süren belirsizliğin ardından Netflix, söylentilere noktayı koyuyor ve dizinin yenilenip yenilenmeyeceği konusundaki son yanıtını veriyor. İyi haber var mı?

Wednesday dizisinin devamına ilişkin karar az önce geldi.

İçindekiler

Wednesday'in 2. sezonu olacak mı? Evet, olacak!

Wednesday'i izleyen ve özellikle seven milyonlarca izleyiciden biriyseniz, Netflix'in size iyi bir haberi var. 2. Sezon nihayet SVOD devi tarafından onaylandı ve endişelenmeyin, yeni bir abonelik için ödeme yapmak zorunda değilsiniz.

Fikirlerle dolup taşan dizinin yapımcıları, bu etkileyici sonuçtan açıkça memnun. Wednesday, 1,2 milyar saatten fazla izlenme ile Stranger Things'den sonra en çok izlenen ikinci İngilizce dizisi oldu.

Dünyanın dört bir yanındaki insanlarla paylaşılan bir seri oluşturmak inanılmazdı. Wednesday'in çarpık yolculuğuna ikinci sezonda devam edeceğimiz için heyecanlıyız. Yeni sezona balıklama dalmak ve Nevermore'un ilginç ve korkutucu dünyasını keşfetmek için sabırsızlanıyoruz. Önce Wednesday'in havuzu boşaltmadığından emin olmalıyız. Alfred Gough ve Miles Millar, Variety aracılığıyla Wednesday'in yapımcıları.

Yeni bölümlerden ne bekleyebiliriz?

Wednesday'in 2. sezonunda dizi yapımcıları karakterleri ve belirli ilişkileri geliştirmek istiyor.

Gelecekte tüm ilişkileri keşfetmek ve karmaşıklaştırmak istiyoruz. Ayrıldıklarında okul kapalıydı, bu da bize ikinci sezon için daha fazla olasılık sunuyor ve bence bu keşfetmeyi çok istediğimiz bir şey. Bizim için dizi aynı zamanda Wednesday ve Enid arasındaki dostlukla ilgili, bu çok önemli. Arkadaşlığa açıldığına göre Wednesday'in kişiliğinin bu yönünü daha fazla keşfetmek istiyoruz. Gerçekten ilginç olabilecek bir diğer şey de Wednesday ve Morticia arasındaki anne-kız ilişkisini keşfetmeye devam etmek. Birinci sezondaki olaylardan sonra ilişkileri nasıl gelişecek? HollywoodReporter aracılığıyla Al Gough.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent