recent
Güncel Haberler

Wednesday Dizisi İçin 2. Sezon Onaylandı

Ana Sayfa
Wednesday Dizisi İçin 2. Sezon Onaylandı

Wednesday , Netflix'te popüler olmaya devam ediyor ve ikinci sezon kaçınılmaz görünüyor. Hatta dizinin yapımcılarının bir devam dizisi için şimdiden fikirleri var.

Wednesday, Netflix platformunda bir hit oldu ve ikinci bir sezona da sahip olmalı. Son derece başarılı olan VOD devinin başka planları yoksa başka türlü olamaz, ancak aboneler için çaresiz olduğundan, bir devam dizi sipariş etmemesi şaşırtıcı olurdu. Herkes gelmiş gibi konuşuyor. Herkes sanki çoktan gelmiş gibi konuşuyor. Wednesday'in 2. sezonu haber verilmeden yavaş yavaş onaylanıyor ve dizinin yapımcıları Al Gough ve Miles Millar'ın şimdiden kafalarında bazı fikirler var. Spoiler uyarısı.

Wednesday 2. sezon karakterlerine daha fazla odaklanabilir

Yani Jenna Ortega, 2. Sezonda Wednesday rolüyle geri dönebilir ve dizinin yaratıcılarına göre bu devam dizisinde işler büyük olmalı. The Hollywood Reporter'a verdikleri bir röportajda ikili, Wednesday'in 2. sezonunda geliştirmek istedikleri bazı fikirleri açıkladılar.

Al Gough'a göre ana fikir, karakterleri her zamankinden daha karmaşık hale getirerek, özellikle de ilk sezonda oda arkadaşı Enid'le arkadaş olarak yavaş yavaş açılan Wednesday'i geliştirmek olacaktı. Al Gough'un daha da geliştirmek istediği ilişkiler ve perspektifler. Al Gough HollywoodReporter aracılığıyla

Bu nedenle, Wednesday'in kişiliğinin evrimi, önümüzdeki sezonun temel unsurlarından biri olmalı, ancak tek unsuru değil. Miles Millar'a göre dizi daha da ileri gidebilir ancak henüz hiçbir şeye karar verilmiş değil. Dizinin yapımcıları bir yol haritasına sahip olduklarını ve yazarken organik olarak geliştiklerini iddia ediyorlar. Wednesday ve Enid'in bir çift olacağına dair fan teorisi sorulduğunda Millar, her şeyin mümkün olduğunu söylüyor.

Hiçbir şeyi göz ardı etmeyeceğiz, tabii ki karakterler bazen kendilerini ortaya koyuyor, dizinin sevdiğimiz yanı da bu, çok organik bir yolculuk. Bir yol haritamız var ve bu haritada sizi bazen tamamen beklenmedik yönlere götüren yollarımız var. Yani biz her şeye açığız. Bu dostluğu mümkün olan her şekilde keşfetmek istiyoruz ama henüz o noktada değiliz ve bazen hayranlar ve benzeri şeyler sizi yanlış yönlendirebiliyor. Şu anda bu karakterlerin ve bu dostluğun nasıl gelişeceğini görmek için her şeye açık olduğumuz bir aşamadayız. Al'in de dediği gibi, Wednesday ve Enid arasındaki bu dostluk, dizi için sahip olduğumuz vizyonun merkezinde yer alıyor. HollywoodReporter aracılığıyla Miles Millar

En azından sosyal medyada, dizinin yayınlanmasından kısa bir süre sonra hayranlar çılgına döndü ve hatta "Wenclair" (Wednesday ve Enid Sinclair'in birleşimi) hashtag'i bile başlattılar. Birçokları için Wednesday ve Enid mükemmel bir çift olabilir, ancak dizi yapımcılarının da belirttiği gibi henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil.

Wednesday'in ikinci sezon, Netlfix tarafından henüz onaylanmadı ve şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Hayranlar, genç Addams'ın ve ilk çıkışını Scream 6'da yapacak olan ateşli yorumcusu Jenna Ortega'nın dönüşünü heyecanla bekliyor. Ancak söylentiye göre yazım önümüzdeki yılın başlarında başlayacak ve Netflix ikinci sezonun çıkışını resmileştirecek. Bekleyip görmemiz gerekecek, ancak dizi yapımcıları işe geri dönmek için çok motive olmuş durumdalar.

Aslında dizi ne kadar çalışmak istedikleri sorulduğunda "mümkün olduğu kadar uzun" diyorlar. Yani Netflix kabul ettiği ve izleyiciler tepki verdiği sürece Wednesday'in önünde hâlâ uzun bir yol var.


Kaynak: HollywoodReporter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent