recent
Güncel Haberler

2023'te Dört Gözle Beklenen En İyi 10 Oyun

Ana Sayfa
2023'te Dört Gözle Beklenen En İyi 10 Oyun

Oyun oynamak için çok iyi olmasa da bazı çok güzel oyunların olduğu 2022 yılı geçti ve yerini çılgın olmayı vaat eden yeni bir yıla bırakıyor. 2022'deki birçok büyük ve merakla beklenen oyun 2023'e ertelendi, diğerlerinin ise başlangıçta önümüzdeki 12 ay içinde piyasaya sürülmesi planlandı. Bu nedenle Get4Games, bu yıl sabırsızlıkla beklemek için 10 oyundan oluşan öznel bir seçim hazırladı. Lafı daha fazla uzatmadan işte şanslı olanlar.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

İçindekiler

Bu ilk 10'a gerçek bir şaheser olan Breath of the Wild devam oyun dışında herhangi bir şeyle başlamak imkansız. Yeni bir Legend of Zelda oyunu genellikle mutlaka denenmeli ve 12 Mayıs 2023'te Nintendo Switch'e gelen Tears of the Kingdom da farklı olmamalı.

Açık dünya oyunlarını tanımlayan Nintendo, daha da büyük ve daha iyi olmayı vaat eden bir devam oyunuyla ilerlemeye hazırlanıyor. Link'in bu sefer keşfetmesi gereken devasa alan; Açık dünya da daha yüksek bir hale gelecek ve özgürlük hissi artacaktır. Oynamak için sabırsızlandığımızı söylemek yetersiz kalır.

Final Fantasy XVI

Final Fantasy VII Remake'in ikinci bölümünü beklerken ve hayal kırıklığı yaratan 15. şampiyonluğun ardından, Square Enix'in efsanevi serisi güçlü bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Bu 16. bölüm bizi bir ortaçağ fantezi evrenine geri götürüyor ve 22 Haziran 2023'te yalnızca PS5'te ve 6 ay sonra PC'de çıkacak.

Square Enix, bu yeni girişimle büyük bir başarıya imza atmaya hazır görünüyor. Her durumda, Japon devi bize şanlı sanat yönetmenliği ve bize haklı olarak Devil May Cry'ı hatırlatan gerçek Dantesian savaşları satıyor. Ayrıca, ruhsatın ikonik ilkel yaratıklara dönüşme yeteneği, destansı olduğu kadar devasa bir gösteri vaat ediyor. Gelecek yaz için sabırsızlanıyorum!

Hogwarts Legacy

Birkaç yıldır Avalanche Software'de yapım aşamasında olan ve birçok kez ertelenen Hogwarts Legacy, sonunda bizi şaşırtmaya hazır görünüyor. Daha büyük bir kara büyü vakası dışında Hogwarts, 10 Şubat 2023'te PC, PS5 ve Xbox Series X/S'de, ardından 4 Nisan'da PS4 ve Xbox One'da ve son olarak 25 Temmuz'da Nintendo Switch'te çıkacak.

Bu oyun kesinlikle merakla bekleniyor ve sadece Harry Potter hayranları için değil. Ve Avalanche Software'in vaat ettikleri göz önüne alındığında, sabırsızlıkla beklenecek çok şey var. Sadece bir Hogwarts öğrencisinin hayatını yaşamak ve onun birçok sırrını keşfetmekle kalmıyoruz, aynı zamanda bir süpürge sopası veya uçan bir binekle de ziyaret ediyoruz. Açık bir dünya bizi bekliyor. Bütün bunlar sürükleyici bir hikaye, bahçecilik ve fantastik yaratıklar yetiştirme ile. Gelecek vaat eden bir program, Sihirli bir şekilde gelecek vaat eden bir program!

Resident Evil 4 Remake

2005'te piyasaya sürülen tüm zamanların en büyük korku oyunlarından biri, PC, PS4, PS5 ve Xbox Series X/S için 24 Mart 2023'te çıkması planlanan yeni sürümü sayesinde her zamankinden daha iyi ve zinde bir şekilde geri dönüyor. Tıpkı ikinci bölümün yeniden yapımı gibi, Resident Evil 4'ün yeniden yapımı da son derece iyi görünüyor.

Oldukça sağlam RE:Engine sayesinde yapılan grafik revizyonuna rağmen, Resident Evil 4'ün bu revizyonu, orijinal oyunun ikonik pasajlarına çok daha baskıcı bir atmosfer katıyor. Tüm yıldızlar, bu yeniden uyarlamayı harika bir Capcom klasiğine mükemmel bir övgü yapmak için hizalanmış gibi görünüyor.

Marvel's Spider-Man 2

Insomniac Games, Marvel's Spider-Man ve Miles Morales ile Spider-Man'in video oyunu formatındaki en iyi uyarlamalarını yarattı ve bir devam oyunuyla devam etmeyi planlıyor. Bu oyun, 2023 Sonbaharında PS5 için özel olarak piyasaya sürülecek.

Peter Parker ve Miles Morales'in yeni cihazlar ve güçler sayesinde önceki maceralarından daha güçlü olduklarını göreceğiz. Ve Venom da dahil olmak üzere bekleyen süper kötü adamlara karşı onlara ihtiyaçları olacak. PS5'e özel, New York şehrinin gökdelenleri arasında kanvas gezintiler her zamankinden daha görkemli olacak.

Star Wars Jedi: Survivor

Artık inanmıyorduk ama Respawn Entertainment, Fallen Order ile Star Wars oyunlarının küçük dünyasında yeni bir referans yaratmayı başardı. Survivor adlı devam oyunu, 17 Mart 2023'te PC, PS5 ve Xbox Series X/S için çıkacak ve daha da iyi görünüyor.

Oyunda artık yeminli bir Jedi Şövalyesi olan Cal Kestis ve büyüleyici yardımcısı BD-1 yer alacak. İkili yeni yetenekler, Güç ve ışın kılıç becerileri ve keşfedilecek daha büyük bir dünya ile İmparatorluğa karşı Dark Souls benzeri bir savaşta bir kez daha galaksi boyunca seyahat edecek. Dönmek için sabırsızlandığımız çok da uzak olmayan bir galaksi!

Diablo IV

Blizzard'ın efsanevi serisinin 2019'da duyurulan ve hack 'n slash türünü gözler önüne seren son oyunu nihayet 6 Haziran 2023'te PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için belirlenen bir çıkış tarihi buldu.

Diablo II ve III arasında iyi bir sentez sunan oynanış. ve ortama ek olarak, bu devam oyunu grafiksel olarak mükemmel ve bize kutsal alanı açık bir dünyada ziyaret etmek için geniş bir fırsat sunuyor. Diablo IV, diğer oyuncularla rastgele etkinliklerde veya patronlara karşı kesişme yeteneği ile MMO'lardan da ilham alıyor. En hafif tabirle cehenneme geri dönmek için sabırsızlanıyoruz!

Starfield

Açık dünyadan bahsederken, Bethesda'nın yeni ve çok iddialı yapımı Starfield'ı unutmamak gerekir. Birkaç gecikmeden sonra oyun, 2023'te PC, Xbox Series X/S ve Game Pass'te gerçekleşecek.

Ortaçağ fantezisi sonrası Bethesda, stüdyo tarafından şimdiye kadar yaratılmış en büyük evren olma vaadiyle bizi yıldızlara götürüyor. Amerikan devinin artık sırrına sahip olduğu açık bir dünyada yüzlerce saatlik eğlence. perspektif (ve hatalar?). Sabırsız kalkış yaklaşıyor!

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Açık dünya uzmanları temasını sürdürerek, bu kez bir oyunla değil, bir genişleme paketiyle biraz hile yapıyoruz. The Witcher 3 için Blood and Wine bize bir şey öğrettiyse, o da CD Projekt RED'in bu konuda bir iki şey bildiğidir. Bu yüzden 2023'te PC, PS5 ve Xbox Series X/S'de çıkması beklenen Cyberpunk 2077: Phantom Liberty'yi yakından takip ediyoruz.

Yeni Amerika'nın hizmetinde Night City'nin yeni bir bölümünü keşfedecek. Tüm bunlar, yalnızca Keanu Reeves'in sanal Johnny Silverhand olarak geri dönmesiyle değil, aynı zamanda karizmatik Idris Elba tarafından da destekleniyor. Özellikle heyecan verici görünen bir program.

Dead Space Remake

Başka bir korku oyununun yeniden yapımı, çok yakında plazma kesicide piyasaya sürülecek olan Dead Space'in 27 Ocak 2023'te PC, PS5 ve Xbox Series X/S'de.

Bu yeniden yapım, yalnızca orijinal 2008 oyununa bir makyaj yapmakla ilgili değil, aynı zamanda serideki en iyi oyun fikirlerinin bir sonucu olmayı hedefliyor.

Bazı mansiyon ödülleri ve siz stüdyolara

Size 2023 için kendi oyun beklentilerinizi bildirmeden önce, yoğun bir yıl olacak gibi görünüyor. Aslında, özellikle indie sahnesinden bazı mücevherleri kaçırmamız mümkün değildi.

Atomic Heart, Baldur's Gate III, Dead Island 2, Hades II, Hollow Knight: Silksong, Lies of P ve Street Fighter 6 gibi gelecek vaat eden oyunları yakından takip ediyoruz. Alan Wake II ve S.T.A.L.K.E.R. 2 de radarımızda, ancak bu yıl piyasaya sürülmeleri hala nispeten belirsiz görünüyor.

2023'te en çok hangi oyunları dört gözle bekliyorsunuz? Cevaplarınızı çok merak ediyoruz. Bu yıl geçen yıldan daha iyi olacak!

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent