recent
Güncel Haberler

Uncharted Gerçekten Bitti Ama Naughty Dog'un The Last of Us İle İşi Bitmedi

Ana Sayfa
Uncharted Gerçekten Bitti Ama Naughty Dog'un The Last of Us İle İşi Bitmedi

Şu anda çok meşgul olan Neil Druckmann, geçtiğimiz günlerde Naughty Dog'un gelecekteki projeleri hakkında bazı bilgiler paylaştı.

İçindekiler

Oldukça başarılı The Last of Us serisine dayanan BuzzFeed, perde arkasında neler olup bittiği hakkında daha fazla bilgi edinmek için stüdyonun yardımcı yönetmeniyle röportaj yaptı. Medya şirketi fırsattan yararlanarak ona oyunlarda neler olduğunu sordu.

Nathan Drake gerçekten de emekli oluyor

Kötü ama beklenen haberle başlayalım: Nathan Drake'in normalde başka macerası olmayacak. Uncharted 4 seriyi rekor kıran büyük satışlarla bitirirken, Naughty Dog bu lisansın tatmin edici bir sonla bittiğini hissetti.

Neil Druckmann röportajı yayıncı olarak Sony'ye de teşekkür ediyor: "Bizi sonuna kadar desteklediler ve tutkularımızın peşinden gitmemiz için bizi cesaretlendirdiler. Bir şey başarılı olduğu için insanlar Sony'nin bir devam filmi geliştirmemiz için bize baskı yaptığını düşünüyor. Durum böyle değil ve Sony bir yayıncı olarak oyunlarımızı finanse ettiği ve bizi desteklediği için gerçekten şanslıyız."

Uncharted'ın yeniden başlatılacağına dair söylentiler, Naughty Dog'un ilerleme arzusuyla örtüşmüyor. Nate'in kızı Cassie bir gün görevi devralabilir, ancak bu noktada pek olası görünmüyor.

The Last of Us oyunlarının sonuncusu değil

Öte yandan The Last of Us lisansı, Naughty Dog'un ilgi odağı olmalıdır. Aşağı yukarı yakın bir gelecekte ünlü çok oyunculu paralel oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Neil Druckmann, bu proje hakkında şu anda net olmayan bilgiler paylaştı.

Bu nedenle, bu tam teşekküllü çok oyunculu oyun, bir arkadaşınızla işbirliği içinde, oyuncuya karşı oyuncu ve aynı zamanda oyuncuya karşı çevre içeren oyunlarda oynanabilir olacak. Her zaman eşlik ettiğimiz tek oyunculu oyunlarda olduğu gibi, oyuncu ikilisi rakip gruplarla ve enfekte olmuşlarla mücadele etmek zorunda kalacak.

Son olarak Neil Druckmann, hayranların dört gözle beklediği The Last of Us Part III'ün olası çıkışı hakkında konuştu." II. Bölüm'de yaptığımız gibi, evrensel bir aşk mesajı taşıyan ilgi çekici bir hikayemiz olduğunda, bu hikayeyi alıp detaylandıracağız.

II. Bölümün sonu pek çok kapıyı açık bıraktığından, Naughty Dog'un böyle bir hikaye yaratmak için yeterli malzemeye sahip olduğunu umuyoruz. Ancak bu, olası bir The Last of Us Part III'ün yayınlanmaktan çok uzak olduğu anlamına geliyor.


Kaynak: BuzzFeed

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent