recent
Güncel Haberler

Ubisoft Dövüş Oyunu Project Q'den Neden Vazgeçiyor?

Ana Sayfa
Ubisoft Dövüş Oyunu Project Q'den Neden Vazgeçiyor?

Ubisoft, Project Q'nun iptal edildiğini doğruladı. Dövüş oyununun geliştirilmesi, diğer yapımlar lehine askıya alındı.

Geçen hafta Ubisoft, üç "henüz duyurulmamış" oyunun iptal edilmesi de dahil olmak üzere bir dizi kötü haber duyurdu. Asla gün yüzüne çıkmayacak oyunlardan birinin kimliğini artık biliyoruz.

İçindekiler

Project Q'nün önü kesildi

Bir sözcü, iptalden etkilenen oyunlardan birinin Nisan ayında sızdırılan bir PVP dövüş oyunu olan Project Q olduğunu Eurogamer'a doğruladı. Son olarak, sızıntılara yanıt olarak Ubisoft, oyunun geliştirilmekte olduğunu resmi olarak duyurdu, ancak bu konuda çok az bilgi verdi.

Tek bildiğimiz, bunun bir battle royale olmadığı, çeşitli çok oyunculu modlara sahip olacağı ve NFT'yi içermeyeceğiydi (o zamanlar Ubisoft, NFT teknolojisini entegre etmek için oyunlarına getirme arzusunu dile getirdiği için eleştirilmişti.)

Son olarak, Ubisoft'un bahsettiği "duyurulmamış" oyunlar arasında yarım duyurulmuş bir oyun vardı. Diğer ikisi bir sır olarak kalıyor.

Beyond Good & Evil 2 ve Assassin's Creed'e öncelik mi?

Ubisoft, Eurogamer'a ekiplerinin yeniden konuşlandırıldığı "öncelikli projelere odaklanmak" için Project Q'nün geliştirilmesini durdurduğunu açıkladı.

Elbette Ubisoft, Project Q üzerinde çalışan güçlerin şu anda hangi oyunlar üzerinde çalışacağını belirtmiyor. Bazılarında Skull & Bones'un ekibine katılması ve elbette iddialı ve merakla beklenen Beyond Good & Evil 2'yi düşünüyoruz.

RYO üçlemesi ve Origins/Odyssey/Valhalla mitolojisinden sonra geri dönecek olan Assassin's Creed lisansı da yeni geliştiricileri ağırlayabilir. Assassin's Creed, nihai finansal sonuçlar hayal kırıklığı yaratsa ve tahminler çok iyimser olmasa da, Ubisoft'un kesin bahsi ve para kazandırıcısı olmaya devam ediyor.


Kaynak: Eurogamer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent