recent
Güncel Haberler

Pedro Pascal, HBO Dizisindeki Karakteri Joel Tarafından Terörize Ediliyor

Ana Sayfa
Pedro Pascal, HBO Dizisindeki Karakteri Joel Tarafından Terörize Ediliyor.

Uzun zamandır beklenen The Last of Us serisi genel olarak iyi karşılanan ilk bölümüyle nihayet geldi. Aylar süren belirsizliğin ardından Türk izleyiciler, dizinin yönetmenliğini BluTV'nin üstlenmesiyle bölümü izleyebildi. Bugün Pedro Pascal'a ve Joel Miller'ın karakteriyle olan ilişkisine bir göz atıyoruz.

İçindekiler

The Last of Us: HBO ve Sony için harika bir başlangıç

HBO ve Sony'nin The Last of Us dizisi için aylarca bekledik! Craig Mazin (Chernobyl) ve Neil Druckmann tarafından yönetilen dizi, House of the Dragon'dan sonra en çok satan ikinci HBO dizisi oldu. Naughty Dog'un uyarlaması iki günde 10 milyondan fazla izleyici tarafından izlendi ve halk tarafından büyük beğeni topladı.

Pedro Pascal'ın yanı sıra Bella Ramsey, Ana Torv, Nick Offerman ve hatta Nico Parker ve Gabriel Luna'nın varlığının, sona yaklaştıkça yeni sekanslar ekleyen dizi için iştahımızı kabarttığını söylemek gerekir. ilk oyunun hikayesinden sonra ilk oynandığı andan itibaren hit oldu, öyle olacak gibi duruyor ve övgüler alıyor ama serinin eleştirileri arasında oyundan biraz daha sapabileceği hatta tekrardan kaçınabileceği yönünde görüşler okuyoruz. 

Ancak bu, hem hayranlara hem de meraklılara hitap etmek için prodüksiyon tarafından verilen bilinçli bir karardır. Dizinin ortak yaratıcısı Bruce Straley, adı geçmediği ve bunun sendikasyon yanlısı bir argüman olduğundan şikayet ettiği için bundan memnun değil. Her halükarda, Sony şimdiye kadar HBO için büyük bir başarı elde etti, ancak gelecek bölümlerin bu eğilimi doğrulaması gerekecek.

Joel, Pedro Pascal için korkunç bir karakter

Yapım, Joel ve Ellie'yi oynayan oyuncuların performansını etkilememek için Pedro Pascal ve Bella Ramsey'den çekimler öncesinde veya sırasında oyunu oynamamalarını özellikle istedi. Ancak Joel'i canlandıran aktör tavsiyelere rağmen oyunu oynadı ve karakteri hakkında konuşmak için Wired'a verdiği bir röportajdan yararlandı. Ve Joel ile aynı durumda olsaydı ne yapabileceğinden korktuğunu söylemek doğru olur:

Bence Joel ile ilgili korkutucu olan şey, hiçbirimizin sevdiğimiz birini kaybetme fikriyle karşı karşıya kaldığımızda neler yapabileceğimizi gerçekten bilmememiz. İster bilinçli ister bilinçsiz olsun, hayatta olmak ve hatta insan olmak hissettiğiniz sevgiyle doğrudan ilişkilidir. Var olmak, belirli bir ilişkiye duyduğunuz sevgiyle bağlantılıdır: çocuğunuz, eşiniz. Ya tüm bunları kaybedersen?

Bazı insanlar bu tür bir kayba ya da bu kayıp tehdidine veya bu kaybı tekrar yaşama tehdidine rasyonel düşünce uygulayamazlar, değil mi? Sizi insan ve insan dışı yapan şey budur. Video oyununun sorduğu çok güzel bir soru. Çocuk sahibi olmayarak tüm bunlardan kaçınıyorum. Ve ilişkilerden uzak durarak.

47 yaşındaki aktör, çocuk sahibi olmak isteyip istemediğini bilmiyor. Bu ifade, genellikle bir baba figürü olarak göründüğü en son rolleriyle taban tabana zıttır. Ancak oyuncu, baba olsaydı bu tür durumlarda nasıl davranacağını hayal etmeyi seviyor. Yapımcının tavsiyesine rağmen (yeğenlerinin yardımıyla) oyuna başlamış olması, Pedro Pascal'ın şu ana kadar çok inandırıcı bir Joel oynamasına engel olmadı.

Diziyi BluTV'de izleyebilirsiniz, bncak şimdilik 1080p ile idare etmeniz gerekecek. Bir sonraki bölümün Pazartesi sabahı platformda yayınlanması bekleniyor, ardından geriye yedi bölüm kalacak.


Kaynak: Wired

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent