recent
Güncel Haberler

The Last of Us Dizisi, Serinin En İyi Bölümü! 3. Bölüm

Ana Sayfa
The Last of Us Dizisi, Serinin En İyi Bölümü! 3. Bölüm

Her Pazartesi olduğu gibi, The Last of Us dizisinin yeni bölümünden ve şimdi de üçüncü bölümden bahsetme zamanı. Çok heyecanlıyız. Nedenini burada açıklıyoruz!

İçindekiler

İki bölümde Ellie ve Joel çok şey gördü! İkili, Boston'u tehlikeli bir şekilde kateder ve kendilerini on mil uzakta ormanda buluyorlar... Hem beden hem de ruh yorgun, kelimeler ağır. Ancak hedefe henüz ulaşılmadı. Ateşböceklerini aramaya devam ediyorlar. Ortak yaratıcılar Neil Druckmann ve Craig Mazin, The Last of Us'ı bir kez daha basit bir ortamda anlatıyor. Kanlı bir el suda, ters giden bir konuşma. Burada Pedro Pascal ve Bella Ramsey her zamankinden daha haklı.

Noktayı vuran bir ikili

Evet, birinci ve ikinci bölüm incelememizde belirttiğimiz gibi, HBO dizisi Naughty Dog evrene yeni malzemeler ekleme konusunda harikalar yaratıyor. Uzun bir oyun sekansına veya akıllı sinematiklere gerek yok. Bazen birkaç kelime yeterlidir. 3. Bölümün başında, salgının varsayılan kaynağı ve Joel'in alnındaki yara izi hakkında bilgi alıyoruz. Normalde Ellie'nin merakı (inzivaya çekilmiş) itici güçtür.

The Last of Us Dizisi, Serinin En İyi Bölümü! 3. Bölüm
Ellie & Joel

Oyundakinden bile daha fazla, onun "sivri uçları" ve refleksleri, Joel'i yavaş yavaş uzaklaştırırken çok şey öğrenmemizi sağlıyor. İkilinin suç ortaklığı tam olarak yaratılmıştı.

İnsanları hazırlıksız yakalama sanatı

Sonra aniden 20 yıl geriye, 2003'e dönüyoruz. Cordyceps patlıyor. Küçük bir Amerikan kasabasının sakinleri tahliye ediliyor ve bazı evler kırmızı çarpı işaretiyle işaretleniyor. Ancak dönüştürülmüş bir sığınağın gölgesinde hayranları tanıdık bir karakter bekliyor.

Dizide daha önce keşfedilmemiş bir ışık sahnesinde, adam hayatta kalmak için gerekli tüm önlemleri alıyor. Benzini doldurur, bir jeneratör alır, sebze, tavuk ve hatta şarapla çevrelenir. Bütün bir savunmadan bahsetmiyorum bile. sistem Kısaca hayat tatlıdır ama bir olay her şeyi değiştirir.

Dürüst olalım, The Last of Us 3. bölümü, HBO'nun şimdiye kadarki en iyi bölümü. Pek çok niteliğine (hız | oyunculuk | senaryo) ek olarak, her şeyden önce göze çarpan şey, özellikle basit videolara aşina olanlar olmak üzere izleyicilerin ilgisini çekiyor.  Bize göre bu 1 saat 15 dakikalık görüntü, Craig Mazin ve Neil Druckmann'ın uyarlamasıyla en alakalı olan her şeyi temsil ediyor. Kaynak materyali alırsınız, özümsersiniz ve çeşitli nüanslar ekleyerek onu nasıl geliştirebileceğinizi görürsünüz. Çıta yüksek. Umarız gelecekte de böyle kalır.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent