recent
Güncel Haberler

Marvel Snap'in PVP Savaş Modu Nihayet Yayında

Ana Sayfa
Marvel Snap'in PVP Savaş Modu Nihayet Yayında

Bugün Marvel Snap'e yeni ve merakla beklenen bir oyun modu geliyor. Ücretsiz kart oyunu aynı zamanda dengeleme fırsatını da kullanıyor.

İçindekiler

Bu yazı yazıldığı sırada güncelleme yayında değildi. Ancak, hem bilgisayarda hem de mobilde çok uzun sürmez.

Marvel Snap rotasından sapmıyor

Erken Erişimde bile Marvel Snap kaliteden yoksun değil. Oyuncular ve eleştirmenler arasında eşit derecede popüler olması boşuna değil. Ancak yine de bazı temel özellikler eksik. Ve bunlardan biri bir güncelleme sayesinde geliyor. 31 Ocak Salı günü oyuncuyu arkadaşlarıyla karşı karşıya getiren Oyuncuya Karşı Savaş modu geliyor.

Zar yerine can puanı sistemine dayanan ve her turda deste değiştirmeden birden çok turda oynanan bu mod, rastgele oyunculara karşı deneyimden gerçekten farklı olmayı hedefliyor. Maçlar daha uzun sürecek, ancak rakibinize baskı yapmak için ani bir hamleyi atlamak söz konusu bile olamaz. Bölgenizdeki arkadaşlarınıza karşı oynamak mümkün olacak, ancak çözüm daha sonra açılacak.

Bu arada ufak bir dengeleme

Bu güncelleme için tüm değişiklik günlüğünü beklerken Baş Oyun Tasarımcısı Glenn Jones birkaç şeyi açıklığa kavuşturmak istedi. Bu yamanın denge getirdiğini ancak Silver Surfer ve Zabu haritaları için olmadığını iddia ediyor. Güncelleme olmadan dengeleme yapmak artık daha kolay olduğundan yama yapılmasına gerek olmadığını söylüyor.

Geçen Aralık ayında açıklanan 2023 yol haritasında eksik olan hiçbir unsur yoktu. Önümüzdeki aylarda derecelendirilmemiş oynanış ve akıllı destelerle birlikte gerçekten PC uyumlu bir kullanıcı arayüzü gelecek.


Kaynak: IGN

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent