recent
Güncel Haberler

The Last of Us Dizisi İçin 2. Sezon Onaylandı

Ana Sayfa
The Last of Us Dizisi İçin 2. Sezon Onaylandı

HBO'nun uzun zamandır beklenen The Last of Us dizi uyarlaması nihayet 15 Ocak'ta geldi. Ülkemizde BluTV'de yayınlanan dizi çok sevildi ve nadiren de olsa ikinci bölüm birincisinden bile daha popüler oldu.

İçindekiler

The Last of Us, HBO'dan bir parça

Sony, Naughty Dog ve HBO kaçırmadı. Uzun süredir beklenen The Last of Us'ın uyarlaması Craig Mazin (Chernobyl) ve Neil Druckmann'a emanet edildi. Kanal, yapımlarının kalitesiyle (The Wire, House of The Dragon, Euphoria) itibar görüyor, hayranlar projeyi hemen en üstteki HBO'ya bağladı. Yavaş yavaş, daha fazla bilgi gün ışığına çıktı. Sezon 1'in ilk oyunun hikayesini devam ettireceği, karakterleri biraz daha geliştirmek ve yeni anlayış unsurları sunmak için sekanslar ekleyeceği ortaya çıktı.

Diziyi izlemeden önce oyunu oynamanın mı yoksa tam tersinin mi daha iyi olduğunu söylemek zor olsa da, bu hem hayranları hem de yeni gelenleri tatmin edecektir. Pedro Pascal (Game of Thrones, The Mandalorian) ve Bella Ramsay'in başını çektiği bir oyuncu kadrosu tarafından taşınıyor. Fragmanlar da bu beklentiyi pekiştirdi ve HBO için bir başarıya dönüştü. İlk bölümden itibaren, iki gün içinde 10 milyondan fazla kişi sonucu izlemeye gitti ve dizi kanalın en iyi ikinci başlangıcı oldu.

Genellikle olduğu gibi, ikinci bölümde izlenme sayısında hafif bir düşüş bekleniyordu, ancak bu olmadı. Atlantik ötesinde ikinci bölümü toplam 5,7 milyon izleyici çekerken, ilk bölümü 4,7 izleyici topladı. Bu %22'lik bir artış anlamına geliyor ve 1. bölüme olan ilginin ağızdan ağza yayılan güçlü sözlerle beslendiğini gösteriyor.

2. sezon olsun mu olmasın mı? Sonunda cevabı bulduk!

Bekleyip göreceğiz, ancak üçüncü bölüm yine de dizinin izleyici çekmesine yardımcı olabilir. Yani bu Sezon 1, ilk olarak 2013'te piyasaya sürülen ilk oyunu uyarlıyor, peki ya ikinci oyun? Dizi yönetmeni Craig Mazin, ikinci bir sezon olursa Ellie'nin The Last of Us Part II'yi doğrudan uyarlayarak hikayesini devam ettireceğini söyledi. Ama şimdiye kadar bu 2. Sezonun uzun sürmeyeceğinden şüpheleniyorduk ama bu sadece bir teoriydi. Aslında, Naughty Dog ve dizinin resmi hesabı The Last of Us serisinin ikinci sezon için yenilendiğini açıkladığında çoktan sona erdi.

Haberler harika, The Last of Us hayranları. The Last of Us HBO ve HBO Max'te ikinci sezon için yenilendi!

Elbette ne zaman yayınlanacağını, kadroya hangi oyuncuların katılacağını veya bu Sezon 2'nin tek başına The Last of Us Part II'nin tüm hikayesini yeniden yazmaya yetip yetmeyeceğini hâlâ bilmiyoruz. Craig Mazin, ikinci oyunun ikinci sezona uyarlanacağını söylemişti. Bir hatırlatma olarak, Bölüm 3'ün Pazar gecesi ABD'de HBO'da ve Pazartesi sabahı evde BluTV'de yayınlanması planlanıyor.



Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent