recent
Güncel Haberler

The Last of Us Dizisi Dev Google'a Bulaşmayı Başardı...

Ana Sayfa
The Last of Us Dizisi Dev Google'a Bulaşmayı Başardı...

Yalnızca birkaç gündür piyasada olan The Last of Us serisi şimdiden büyük bir başarıya imza attı. Ancak son zamanlarda, dizi Google'ın arama motoruna garip bir mantar bulaştırmış görünüyor...

İçindekiler

Hepimizi etkileyen bir dizi

The Last of Us serisi, video oyunu lisansı hayranları tarafından merakla bekleniyordu ve birkaç gündür yayında. İlk iki bölüm ülkemizde BluTV'de yayında. PlayStation Studios serisi ve HBO Max, Amerikan yayıncısının son 10 yılda en iyi ikinci performansıyla büyük başarı elde etti.

The Witcher serisine veya yakın zamanda Netflix'teki Cyberpunk 2077'ye benzer şekilde The Last of Us'ın uyarlaması, özellikle de orijinal oyunun yeniden yapım olan ve PS5'e özel The Last of Us'ın finali olmak üzere oyun satışlarında itici bir etki yarattı.

Google'da The Last of Us virüsü var mı?

Sosyal ağlarda her yerde bulunan The Last of Us serisi, dev Google'a da bulaşmayı başardı... kelimenin tam anlamıyla. Nitekim Google arama motoruna "the last of us" (ya da "cordyceps") sorgusu yazıldığında ekranın alt kısmında kırmızı bir mantarın belirdiğini görmek mümkün.

İkinciyi tıklarsanız, siteye yavaş yavaş yayılan bir enfeksiyon görebilirsiniz. Israr ederseniz, enfeksiyon tüm ekranı kaplayacaktır. Ancak panik yapmayın, bu herhangi bir virüs değil, Google'ın küçük bir şaka.

Aslında Google, filmleri, ünlüleri, tarihi olayları vb. kutlamak için logosuna veya arama sonuçları sayfasına düzenli olarak Paskalya yumurtaları, az çok gizli sürprizler eklemeyi seviyor.


Kaynak: PC Gamer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent