recent
Güncel Haberler

The Last of Us 2. Sezonda Ünlü MCU Oyuncusu Kilit Bir Rolde Mi?

Ana Sayfa
The Last of Us 2. Sezonda Ünlü MCU Oyuncusu Kilit Bir Rolde Mi?

The Last of Us dizi uyarlamasının ilk bölümü yeni yayınlanırken hayranlar ve Craig Mazin 2. Sezonu şimdiden düşünüyor. 2. Oyunun olaylarını tekrar gözden geçirebilecek ve böylece oyuncu kadrosuna yeni oyuncular ekleyebilecek bir 2. sezon hazırlanıyor.

The Last of Us, sağlam bir oyuncu kadrosu ve HBO için büyük bir başarı

Şu anda ve aylarca bekledikten sonra The Last of Us serisi için her şey yolunda. Craig Mazin'in Neil Druckmann ile birlikte yönettiği aynı adlı oyunun HBO ve Sony yapımı uyarlaması eleştirel ve eleştirel beğeni topladı. Elbette filmi beğenmeyen eleştirmenler ve izleyiciler var ama genel olarak başarılıydı. İki günde 10 milyon izleyiciye ulaşan ve HBO'nun en çok izlenenler listesinde ikinci sırada yer alan harika bir başlangıç ​​yaptı.

İçindekiler

Şimdiye kadar yalnızca bir bölüm yayınlandı, ancak hikayenin girişini ilgi çekici buldum. Ayar iyi, oyuncular iyi ve oyun değişiklikleri hikayeye iyi hizmet ediyor gibi görünüyor. Bunlar iyi mi göreceğiz. Niyetler önümüzdeki birkaç bölümde onaylanacak ancak bazı izleyicilerin şimdiden "bugüne kadarki en iyi video oyunu uyarlaması" olarak nitelendirdiği dizi için iyimserlik yüksek.

Oyunculardan, özellikle de Bella Ramsay (Ellie) veya Pedro Pascal'dan (Joel) pek çok yorum var. Anna Torv, Gabriel Luna veya Nico Parker (Sarah) ve Merle Dandridge'in (Marlene) eşlik ettiği bu ikili, şu anda Nick Offermann (Bill), Storm Reid (Riley), Lamar Johnson (Henry) ve aynı zamanda Keivonn Woodard'ı (Sam) bulacağımız bir diziyi taşıyor.

Şimdiden 2. sezonda Abby'yi oynamaya aday hazır mı? Hayranlar öyle düşünüyor

Ancak dizi yayınlandığında, bazı insanlar zaten 2. sezonu düşünüyordu. Bu insanlardan biri de dizinin yönetmeni Craig Mazin. ikinci sezon The Last of Us Part II uyarlaması henüz açıklanmadı, ancak dizinin başarısı onaylanırsa, Sezon 2'nin harekete geçmemesi pek olası değil. İkinci oyunu uyarlayan bir sezon fikri gündeme geldiğinde başka bir soru ortaya çıkıyor: devam oyununda tanıtılan çeşitli karakterleri, özellikle de Abby'yi hangi oyuncular oynayabilir? Abby oyunun merkezi olmaktan çok daha fazlasını yaptığı için bu geçerli bir soru.

Çok fazla şey vermekten öteye gitmeyeceğiz. Hatta bazı hayranlar, ideal aday hakkında zaten bir fikirleri olduğunu düşünüyor! Bu Shannon Berry, The Gateway, Hunters ve The Wilds'da görülmüştü. Aktrise Abby'ye olan benzerliğinin söylendiği ve kendisinin de bunu kabul ettiği bildirildi.

Neil Druckmann bizim bilmediğimiz bir şey mi biliyor?

Fakat fiziksel benzerliklerin ötesinde, en dikkatli gözlemciler Neil Druckmann'ın onu Instagram'da takip ettiğini ve aktrisin dizinin resmi hesabında Bella Ramsay'i de takip ettiğini fark etti. Dürüst olmak gerekirse, bunların hepsi bir varsayım ve varsayımsal bir 2. sezon için. Herhangi bir oyuncu duyurusundan uzak.

Bu arada, diziyi BluTV üzerinden izleyebilirsiniz.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent