recent
Güncel Haberler

The Witcher: Blood Origin'in Yeni Bir Fragmanı Yayınlandı

Ana Sayfa
The Witcher: Blood Origin'in Yeni Bir Fragmanı Yayınlandı

Netflix'in The Witcher ile işi henüz bitmedi. Böylece dizinin hayranları gelecek sezonu beklerken yıl sonunda yayınlanacak küçük bir yan üründen keyif alma (ya da almama) fırsatına sahip olacaklar.

Ünlü büyücüyle ilgili haberler en hafif tabirle çok sıcak. Her şeyden önce, The Witcher 3 için bir PS5/Xbox Series X/S güncellemesi 14 Aralık 2022'de geliyor. İlk bölümün remake'ı ve gerçek bir dördüncü bölüm de geliştirme aşamasında. Küçük ekranda, 3. Sezon 2023'te başlıyor ve dördüncüsü çoktan duyurulmuştu. Ama hepsi bu kadar değil.

Bir efsanenin kökeni

Aslında, 25 Aralık'ta Netflix, The Witcher: Blood Origin adlı dört bölümlük bir mini dizi yayınlayacak. Riv'li Geralt gitti ve ana seriden 1200 yıl önce bu hikaye için yeni bir oyuncu kadrosu geldi. Elf dünyasından sürgüne gönderilen yedi savaşçı, yönetilen bir imparatorluğu devirmek için güçlerini birleştirmesini konu alacak. Geçen hafta Svod servisi uzun ve ilginç bir fragman yayınladı (sonunda küçük bir sürpriz oldu).

Her zaman olduğu gibi, spoilerlardan kaçınmak istiyorsanız söz konusu videoyu izlemekten kaçının. Henry Cavill önümüzdeki yaz Geralt olarak geri dönecek. Daha sonra rolünü gelecek sezonlar için Liam Hemsworth'e devredecek. Herkesi mutlu etmeyen bir duyuru... Devam edecek!


Kaynak: Netflix

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent