recent
Güncel Haberler

The Last of Us, Dizisinin Yeni Fragmanı Geldi, Son Derece Umut Verici!

Ana Sayfa
The Last of Us dizisinin yeni fragmanı geldi, son derece umut verici!

The Last of Us'ın ilk resmi fragmanı sonunda çıktı. İkonik sahneler, karakter bakışları ve daha önce hiç görülmemiş görsel efektlerle HBO heyecanı körüklüyor.

Yayınlanmasına bir ay kala, gelecek vaat eden HBO dizisi The Last of Us'ın yeni fragmanı insanın ağzını açık bırakıyor.

15 Ocak'ta HBO Max'ta gösterime girmesi beklenen The Last of Us serisi, Brezilya'nın şu anda São Paulo'da düzenlenen CCXP 2022 festivalinde büyük bir giriş yapıyor. Tüm karakterlerin nasıl görüneceğini gösteren bir dizi posterden sonra, bu uyarlamanın ilk resmi fragmanında onları iş başında görme zamanı.

The Last of Us dizisi için ilk resmi fragman

Artık sızmış görüntüler veya küçük video klipler yok. HBO'nun The Last Us ilk resmi fragmanını yayınladı. Başrollerini Pedro Pascal (Joel) ve Bella Ramsey'nin (Ellie) paylaştığı uyarlama, uyarlamanın ilk görüntülerinden de görülebileceği üzere orijinal oyuna oldukça sadık kalıyor. CCXP 2022'deki bir panel sırasında yayınlanan video, oyundan insanların zihninde büyük bir etki bırakan bazı ikonik anları keşfetmemizi sağlıyor.

Ancak, The Last of Us serisi her oyun içi diyaloğu veya olayı kelimesi kelimesine tekrar etmeyecektir. Neil Druckmann bunu erken duyurmuştu, kendi dokunuşunu getirecek ve hatta PlayStation'a özel bazı karakterler veya etkinlikler geliştirecek. Özellikle, fragmandaki söylenti karakterinin ya annesi ya da Bill'in geçmişi olduğu doğrulanan Ashley Johnson'ın (oyundaki Ellie) rolünü değerlendiriyoruz.

Orijinal Joel olarak da bilinen Troy Baker, David'in çetesinde adı açıklanmayan bir figür olarak kabul edilebilir. Bu değişikliklerden bazıları bu fragmanda gösteriliyor, örneğin bir Aurora Borealis anı bunlardan sadece biri. Aksi halde evren ve atmosfer bozulmamış görünür. Hatırlatmak gerekirse, The Last of Us 15 Ocak 2023'te HBO Max'te yayınlanacak. Ancak bunun Türkiye'de nereye varacağını henüz bilmiyoruz.


Kaynak: HBO Max

author-img
Get4Games

Yorumlar

1 yorum
Yorum Gönder
google-playkhamsatmostaqltradent