recent
Güncel Haberler

Netflix Dizisi Wednesday, 2 Sezon Gelir Mi? Cevaplarımız Var!

Ana Sayfa
Netflix Dizisi Wednesday, 2 Sezon Gelir Mi? Cevaplarımız Var!

Netflix'in dizisi Wednesday, muazzam bir popülerliğe sahip oldu. 2 sezon gelir mi? Bazı yanıtlarımız var. 23 Kasım'da Netflix'te yayına başlayan Wednesday dizisi kısa sürede gerçek bir fenomen haline geldi.

Bir milyardan fazla izlendi

Kısmen Tim Burton'ın ortak yönetmenliğini yaptığı ve inanılmaz Jenna Ortega'nın küçük ekrandaki en karanlık ve en güzel genç olarak etkileyici bir performansla oynadığı Wednesday dizisi Netflix'i kasıp kavurdu. Sadece birkaç hafta içinde bir milyardan fazla izlenme saatiyle dizi, Stranger Things'den sonra platformda en çok izlenen ikinci Amerikan yapımı oldu. Yine büyük bir başarı yakalayan tartışmalı Dahmer serisi, tutunamadı ve çok hızlı bir şekilde ikinci sıraya düşmek zorunda kaldı. Öyle ki 2. sezon kaçınılmaz görünüyor ve şimdiden planlanmış durumda.

Wednesday'in 2 sezonu gelecek mi?

Sektörün içinden edinilen Deadline'a göre Wednesday dizisi, tatil sezonunu kaçırma zamanı geldiğinde 2023'ün başlarında ikinci sezon için yenilenecek. Deadline kaynaklarına göre, yapımcılar şu anda 2. Sezonu yazmaya başlamak ve ünlü Yazarlar Odası'nı açmak için yazarlarla görüşüyorlar. Bu nedenle Wednesday'in 2. sezonu almaya hakkı var.

Bundan sonra ne olacağı hakkında pek bir şey bilinmiyor ancak dizinin tamamını izleyenler bundan sonra ne olacağı hakkında fikir sahibi olabilir. İkinci sezonun tüm Addams Ailesi'nden daha geniş bir kadroya sahip olacağına ve birinci sezondaki beş yıldızlı kadronun çoğunun geri döneceğine dair söylentiler var. Yakında Scream 6'da göreceğimiz Jenna Ortega'nın kadrosunda Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzman (Gomez Addams), Emma Myers (Enid), JoySunday (Blanca) ve Victor Dorobantu (The Thing'in tercümanı) yer alıyor. mayısta dönüş Öte yandan, kimin devralabileceğini henüz bilmiyoruz. Bekle ve gör dedikleri gibi, resmi duyurunun gelmesi uzun sürmeyecek.


Kaynak: Deadline

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent