recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'da Yaklaşan Ücretsiz Oyunlardan Fazlasını Yararlanın

Ana Sayfa
Epic Games Store'da Yaklaşan Ücretsiz Oyunlardan Fazlasını Yararlanın

Epic Games Store'da 15 ücretsiz oyun, ücretsiz oyunlar için ücretsiz içerik ve birçok oyunda promosyonlar veriyor. Her sene olduğu gibi, tatil sezonu Epic Games Store'da çok sayıda ücretsiz oyunla sona eriyor. 15 Aralık 2022'den 5 Ocak 2023 saat 7'ye kadar oyuncular para harcamadan kitaplıklarını zenginleştirme fırsatına sahip olacaklar.

15 gün ücretsiz oyun

Acele etmelisiniz çünkü öne çıkan her oyun başka bir oyunla değiştirilmeden önce yalnızca 24 saat kullanılabilir. Epic Games Store, başlangıç olarak bir kule savunma oyunu olan Bloons TD 6'yı seçti. İkinci gün, eski tarz bir yarış oyunu olan Horizon Chase Turbo'ya  yer verildi.

Epic Games, geleneksel olarak Noel'de en ilginç oyunları getirmeyi başarıyor. Örneğin geçen yıl Vampyr'i 23 Aralık'ta, Prey'i 25 Aralık'ta ve Control'ü 26 Aralık'ta sundu. 2021'de ücretsiz olan önemli oyunlar arasında 30 Aralık'ta çıkacak olan Tomb Raider üçlemesi yer alıyor. Bu yüzden önümüzdeki birkaç gün içinde bazı büyük oyunlar bekleyebiliriz.

Fortnite oyuncuları, 3 Ocak 2023 17:00'e kadar avatarlarını özelleştirmek için yeni Papa Guff kıyafetine ücretsiz olarak sahip olabilir.. Fall Guys, Warframe ve PUBG için Kozmetikler de mevcut.

Agresif promosyonlar

Epic Games Store, bu kez herhangi bir oyun veya çoklu oyun sepeti satın alımında % 25 indirim elde etmenizi sağlayan kuponları yeniden getiriyor. Kupon, 199,99 ₺ veya üzerindeki tüm satın alımlar için geçerlidir ancak yalnızca temel bir oyun için geçerlidir: DLC, ön siparişler, sanal para birimi veya diğer ek içerikler için mevcut değildir.

Kuponlar, 5 Ocak 19:00'a kadar bu kriterleri karşılayan alışveriş sepetlerine otomatik olarak uygulanacaktır. Son başvuru tarihinden önce satın alabileceğiniz kupon sayısında bir sınırlama yoktur.

Başka bir iyi haber de, kuponların halihazırda özel olarak sunulan oyunlarla birleştirilebilmesidir. FIFA 23 dönem boyunca %60 indirimli, Marvel's Spider-Man Remastered %25 indirimli ve Tiny Tina's Wonderlands %50 indirimli.


Kaynak: Epic Games

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent