recent
Güncel Haberler

Bir Sonraki Tomb Raider'ın Yayıncısı... Amazon Games

Ana Sayfa
Bir Sonraki Tomb Raider'ın Yayıncısı... Amazon Games

Artık Embracer Group'a ait olan Lara Croft, Amazon Games'te Tomb Raider'ın yeni bir bölümünde geri dönecek. Bu remake olmamalı.Amazon Lara'nın geri dönüşünü destekliyor.

Yeni mi Remake mi?

Son harika Tomb Raider oyunu Shadow of the Tomb Raider, 2018'de Crystal Dynamics'in geliştirici ve Square Enix'in yayıncı olduğu yeni bir üçlemeyi tamamladı. Ancak, geçtiğimiz Mayıs ayında Eidos-Montreal, Square Enix Montreal ve Crystal Dynamics adlı üç stüdyodan oluşan dev Embracer grubunun 300 milyon $'a satın alması, bazı lisansların geleceği hakkında belirsizlik yarattı.

Ancak Lara Croft hayranları gereksiz panik yapmasına gerek yok çünkü Crystal Dynamics, bu kez Amazon Games tarafından yayınlanacak olan yeni bir bölümü yönetecek. Yeni oyun hala geliştirmenin ilk aşamalarında ve güçlü Unreal Engine 5'i kullanacak.

Crystal Dynamics'in kendi aklı var (ya da tam tersi)

Keşfi ve yaratıcı arayışları ödüllendiren, tek oyunculu, platformlar arası bir oyun olarak tanımlanan bu yeni Tomb Raider, aksiyonu, hikaye anlatımını ve bulmacaları bir kez daha birleştirmeyi hedefliyor. Bu yeni bir remake değil, Lara'nın 2013'teki maceralarının devamı olacak.

"Crystal Dynamics, Embracer tarafından satın almamızın ardından Tomb Raider ile yayıncılık ilişkisini yeniden tanımlamak için muazzam bir fırsata sahip" diyor stüdyo başkanı Scot Amos. "Hedefimiz dönüşüm. Amazon Games ile birlikte, Lara Croft evreni için yaratıcı vizyonumuzu, tutkumuzu ve değerlerimizi paylaşan bir ekip bulduk. Sürüm ve geliştirme ilişkilerinin ne olduğunu yeniden yazmak için benzersiz bir konuma sahipler. En büyük ve en iyi Tomb Raider oyununun geliştirilmesinden başlayarak bu yeni yolu birlikte sürmeyi dört gözle bekliyoruz!"


KaynakAmazon, Engadget



author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent