recent
Güncel Haberler

Guerrilla Games Çok Oyunculu Bir Horizon Üzerinde Çalışıyor

Ana Sayfa
Guerrilla Games Çok Oyunculu Bir Horizon Üzerinde Çalışıyor

Bu söylenti bir süredir ortalıkta dolaşıyor ve artık bu konuda hiç şüphe yok! Aslında, Horizon: Forbidden West'in yapımcıları şu anda çok oyunculuya odaklanan bir oyun geliştiriyorlar.

Oyun stüdyonun aksiyon-RPG destanının devamında yer alacak.

Geleceğe yönelik bir lisans

2017'de Horizon: Zero Dawn'ın piyasaya sürülmesinden bu yana Guerrilla Games, RPG'sinin kıyamet sonrası dünyasını terk etmemeyi seçti. Bu nedenle, bu yıl Amsterdam geliştiricileri Horizon: Forbidden West adlı bir devam oyunu önerdiler ve şu anda PS5 için 19 Nisan 2023'te çıkacak olan Burning Shores adlı bir DLC üzerinde çalışıyorlar. Horizon: Call of theMountain'ı da unutmayalım. Firesprite ile işbirliği içinde geliştirilen bir sanal gerçeklik başyapıtı, 22 Şubat'ta PlayStation VR2 için çıkıyor.

Başka bir deyişle, bu görkemli evren uzun süredir oyuncuları memnun etmeyi bırakmıyor... Özellikle de Guerrilla Games'in devam oyunu hazır olduğunda. Hayır, henüz Horizon 3 yok ama aynı evrende geçen bir yan ürün. Ancak bu gizemli projede önemli bir fark olacak.

Ufukta yeni bir MMO mu gözüküyor?

Guerrilla Games, iş ilanlarını tanıtan bir tweet aracılığıyla çok oyunculu bir Horizon oyununu resmen duyurdu.

Aloy için destansı solo maceralar yaratmaya devam ediyoruz. Ama hepsi bu kadar değil. Stüdyo bünyesindeki yeni bir ekip, Horizon evreninde geçen çevrimiçi bir proje geliştiriyor. Yeni bir karakter kadrosu ve benzersiz stilize bir görünümle, birkaç arkadaş Horizon'un görkemli vahşi doğasını birlikte keşfetme fırsatına sahip olacak.

Gördüğümüz gibi, Guerrilla tam bir tek oyunculu oyunun yolda olduğunu söyleyerek hayranlarını rahatlatmak istedi. Her halükarda, bu projeler muhtemelen ancak birkaç yıl içinde gün yüzüne çıkacak.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent