recent
Güncel Haberler

Hideo Kojima Duyurdu, Death Stranding'in Film Uyarlaması Geliyor

Ana Sayfa
Hideo Kojima Duyurdu, Death Stranding'in Film Uyarlaması Geliyor

Başka bir video oyunu uyarlamasına ne dersiniz? Death Stranding bu kez beyazperdeye geliyor. Serinin yaratıcısı belli ki projeye çok dahil olacak. Yeni bir film geliyor!

Death Stranding yapısına yeni bir taş daha

Son Game Awards (Oyun Ödülleri)'nin en büyük sürprizlerinden biri, şüphesiz yakında çıkacak olan Death Stranding 2'nin duyurulmasıydı. Ancak yaratıcısı Hideo Kojima, açıklama yoluyla başka bir duyuru daha yayınladığı için hayranların heyecanlarını yenecek zamanları yok. Hideo Kojima basın açıklaması yoluyla bir duyuru daha yaptı: Death Stranding filmi de olacak.

Yapımcılığını Kojima Productions ve Hammerstone Studios'un üstlendiği bu proje hakkında çok az somut bilgi var. Oyunun kolay bir film bağlantı noktası olmaması gerekirken, hızlı sürüm için geliştirmeler şimdiden yapılıyor. Bu gerçekten "Death Stranding evrenine yeni öğeler ve karakterler eklemek" ile ilgili olmalı. Yeni gelenlerin oyunları denemek istemesini sağlamak için bir ön bölüm mü?

Alex Lebovici (Barbarian'ın yapımcısı) liderliğindeki bir yapım şirketi olan Hammerstone Studios (şu anda diğer projelerin yanı sıra Kung Fury üzerinde çalışıyor) ile ortaklık hakkında Kojima şunları söylüyor: "Bu, seri ve Death Stranding için belirleyici bir an. "Beni beyaz perdeye taşımak için onlarla çalışmayı dört gözle bekliyorum."

Metal Gear destanının yaratıcısının son ilginç bebeğini oynamayanlar için Death Stranding, dünyanın esrarengiz bir fenomen tarafınca yok edilmiş olduğu yakın gelecekte geçen bir TPS'dir. Sam Porter Bridges'in (Norman Reedus tarafınca canlandırılan) yerine geçen oyuncuya, hayatta kalanları yine bir araya getirmek için bu harap ve tehlikeli arazide ekipman taşımak düşüyor. Aktörün ve kuvvetli oyuncu ekibinin geri kalanının (Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Guillermo del Toro...) bu film için geri dönerek dönmeyeceğini göreceğiz.

Death Stranding, gelecekteki uyarlamalardan yararlanacak uzun, uzun bir video oyunları listesinin en sonuncusu. The Last of Us yakında HBO'ya gelecekken veya Borderlands filmiyle ilgili herhangi bir haber beklerken, God of War'ın yakın zamanda bir Amazon dizisi olarak seçildiğini hatırlamakta fayda var.


Kaynak: The Verge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent