recent
Güncel Haberler

Elden Ring, Yarın Ücretsiz Bir Sürpriz Güncelleme Geliyor

Ana Sayfa
Elden Ring, Yarın Ücretsiz Bir Sürpriz Güncelleme Geliyor

FromSoftware, önceden haber vermeksizin Elden Ring için büyük bir güncelleme yayınlıyor. Eleştirmenlerce beğenilen oyuna beklenmedik yeni içerikler ekleniyor.

Odak noktası PvP savaşları olacak.

Gerçek bir DLC için mi bekliyorsunuz?

Son birkaç gündür internette Elden Ring için varsayımsal indirilebilir içerik hakkında söylentiler dolaşıyor. Hatta birçok gözlemci, bu haftaki Game Awards 2022'de (8-9 Aralık gecesi gerçekleşecek) bir duyuru olasılığından bile bahsetti. FromSoftware'in oyunu, 7 farklı kategoride aday gösterildiği için törende parlayacak.

Ancak herkes önemli içeriğe sahip ilk DLC'nin yayınlanmasını beklerken, Bandai Namco bir güncelleme duyurusu ile bizi şaşırttı. Bu güncelleme, 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren tüm destek sağlayıcılarından ücretsiz olarak indirilebilecek ve PvP (oyuncuya karşı oyuncu) savaşına odaklanacak.

Arena'ya girin!

Kolezyum'un bu ücretsiz güncellemesi, oyuncuların neşeyle bakabileceği bir arenanın kapılarını açıyor. Çoklu oyun modları mevcut olacak ve oyuncular, avatarlar ve Ashen Soul çağrıları da dahil olmak üzere tüm cephaneliklerini kullanabilecekler. Bu, uzun kış gecelerinde çılgın bir yolculuk vaat ediyor.

Son olarak, Bloomberg muhabiri Jason Schreier oyunun hayranlarını rahatlatmak istedi. Ona göre FromSoftware, bu Cuma Oyun Ödülleri'nde gerçek bir tek oyunculu DLC'yi duyurmak için oyunun PvP bölümünü "çıkarmak" istedi. Kısacası, Elden Ring kapsamını henüz tamamlamadı.


KaynakJason Schreier, Bandai Namco

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent