recent
Güncel Haberler

Diablo IV'ün Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Ana Sayfa
Diablo IV'ün Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Bilgiler henüz resmi değil, ancak makul görünüyor: Diablo IV, 2023 yazının başlarında piyasaya sürülecek. Potansiyel doğrulama Oyun Ödülleri sırasında gelebilir.

Diablo IV altı ay sonra elinizde mi olacak?

Microsoft ve akıllı telefonlarla ilgili sızıntılarda uzmanlaşmış bir Twitter kullanıcısı olan Aggiornamenti Lumia, bugün Diablo IV hakkında bilgiler yayınladı. Microsoft Store'da tespit edilen bir sızıntıya göre Activision Blizzard oyunu 5 Haziran'da piyasaya sürülecek. Firmanın oyunlarında genellikle olduğu gibi, kesin tarih (ve saat) dünyadaki konumunuza bağlı olarak değişebilir. Resmi duyuruya kadar, aşağı yukarı rastgele bir tarih olabilir.

Ayrıca 80 GB boyutunda olduğu ve üç sürümü olduğu iddia ediliyor: Standard Edition, Digital Deluxe Edition ve Ultimate Edition. Bunların hepsi Xbox için, ancak diğer platformlarda da mevcut olacağına inanıyoruz.

Bu tarih, her durumda, yakın zamanda 2023 tarihini onaylayan Activision-Blizzard tarafından daha önce yayınlanan bilgilerle uyumludur. Nisan ayında çıkacağı son söylentilerden biriydi. Ancak ertelemekten asla kaçınamayız, özellikle de (genellikle) bir oyunu aceleye getirmek yerine geliştirmeyi tercih eden bir şirketin oyunları söz konusu olduğunda. Potansiyel Microsoft devralımı, muhtemelen üretime de uzadı.

Yakında onaylanacak mı?

Diablo IV, 2019'da duyuruldu ve bizi bekliyor. Ama daha fazla beklemeye gerek yok. Oyun Ödülleri töreninin uygun bir onaya tanık olması muhtemel olduğundan, özellikle 8 Aralık Perşembe ile 9 Aralık 2022 Cuma gecesi arasında bir fragmanla neden olmasın?


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent