recent
Güncel Haberler

Twitter Blue Geri Gelecek, Ne Zaman?

Ana Sayfa
Twitter Blue Geri Gelecek, Ne Zaman?

Birkaç gün önce kapanan Twitter Blue yakında geri dönüyor. Elon Musk, ücretli mavi tik aboneliği 29 Kasım'dan itibaren Twitter'da yeniden kullanılabileceğini vaat ediyor.

Twitter Blue Kasım ayı sonunda geri dönecek

Bu ayın başlarında büyük bir tantanayla başlatılan ve (diğer şeylerin yanı sıra) ayda 8 dolar karşılığında mavi tik sunan yeni Twitter Blue, birkaç gün sonra kullanımdan kaldırıldı. Bu ücretli abonelikler sadece birkaç saat içinde etkisini gösterdi.

Twitter Blue Geri Gelecek, Ne Zaman?
© Twitter

Elon Musk, 29 Kasım'dan itibaren geçerli olmak üzere bugün Twitter Blue'nun geri döndüğünü duyurmaktan gurur duyuyor. Elon Musk'ın kendisinin söylediği yenilenmiş bir versiyon "çok sağlam" olacak. Amerikalılar, bu yeni sürümle birlikte Twitter'da isim değişikliğinin mavi tikin kaybedilmesine yol açacağını söylüyor. "Klasik" onaylı tiklerin zaten olduğu için bunun nasıl çalıştığını göreceğiz. Aslında kişinin adını ve soyadını değiştirmek mümkün ama @username değiştirmek mümkün değil, aksi takdirde değerli rozeti kaybedersiniz.

Twitter'da ücretli mavik tik neden olduğu çeşitli suistimaller arasında, sahte sertifikalı bir hesaptan yakın zamanda atılan bir tweet, ilaç şirketi Eli Lilly'ye milyarlarca dolara mal oldu.

Önümüzdeki birkaç gün içinde, örneğin resmi ve ücretli abonelikler arasında daha net bir ayrım yaparak, Twitter'ın ücretli mavi tik ağlarında nasıl çalıştığını doğrulayıp doğrulayamayacağını göreceğiz. Ama hiçbir şey kesin değil...


Kaynak: Engadget

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent