recent
Güncel Haberler

The Witcher Dizisi Sandığınızdan Çok Daha Kötü Olabilirmiş

Ana Sayfa
The Witcher Dizisi Düşündüğünüzden Çok Daha Kötü Olabilirmiş

Liam Hemsworth, Thr Witcher'ın 4. sezonunda Henry Cavill'in yerini alacak. Bu sadece tatmin edici olmayan bir karar ve yine de Netflix serisinde rol oynayabilirmiş.

Henry Cavill'in Witcher serisinden ayrılmasının duyurusu toplulukta bir depreme neden oldu. Aktörün duyurusunu yapma konusundaki isteksizliğine rağmen, izleyicileri gelecekteki DCU filmlerinde Superman'ın pelerin giyeceğine ikna etti. Hayranların Liam Hemsworth'u Geralt of Rivia olarak hayal etmesi zor olabilir, ancak meslektaşını bundan çok önce değiştirebilirdi.

Liam Hemsworth 1. sezondan itibaren The Witcher'da oynayabilirdi

The Witcher'ın 3. sezon çekimleri sona ererken, Henry Cavill'in Sezon 4 için Geralt of Rivia rolünden istifa edeceğini açıklayarak herkesi şaşırttı. Hayranlar, yerini almasından o kadar memnun değildi ki, astronomik bir imza alan bir dilekçe yarattılar. Ancak, halefinin adı tesadüf değildi. Liam Hemsworth, 2018'deki rol için seçmelere katıldığı söylendi ve herkesin dikkatini çekti.

Redanian Intelligence web sitesi, Chris Hemsworth'un (MCU'daki Thor) küçük erkek kardeşinin Geralt rolünün en ciddi yarışmacılarından biri olduğunu ve neredeyse rolü başlattığını iddia ediyor. En azından Netflix Henry Cavill'e karar verene kadar. Seçmelerinin o kadar etkileyici ve etkili olduğu bildirildi ki, akış devi The Witcher'ın 4. sezonunda The Witcher'ın yeni yüzünü bulmak için tam bir oyuncu seçimi yapmadan doğrudan Avustralyalı aktöre gitti.

The Witcher Dizisi Düşündüğünüzden Çok Daha Kötü Olabilirmiş
fan yapımı 83pixelstudios

Yani Cavill'i Geralt olarak gördüğünüz için kendinizi şanslı sayın, çünkü asla beyaz kurt pelerini giyemezdi. Netflix'in ilk fragmanı yayınlamadan önce aktörün halefi kadar eleştiriyle karşılaştığını hatırlamakta fayda var. Liam Hemsworth'un hayranların selefinin performansını unutması şüphesiz zor olsa da, aktör stüdyoların tam güvenine sahip gibi görünüyor.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent