recent
Güncel Haberler

The Last of Us Dizisinin Yayın Tarihi Duyuruldu

Ana Sayfa
The Last of Us Dizisinin Yayın Tarihi Duyuruldu

2023'ün en umut verici dizilerinden biri. The Last of Us'ın uyarlaması merakla bekleniyor ve yakında ne kadar iyi olduğunu öğreneceğiz.

Mayıs 2019'da Sony, özellikle video oyunu serilerini filmlere veya dizilere uyarlamaya kendini adamış bir şirket olan PlayStation Productions'ın doğuşunu resmileştirdi. Uncharted uzun metrajlı filmi bu yıl zaten vizyona girdi, önümüzdeki haftalarda ve aylarda başka projeler de gelecek. The Last of Us önümüzdeki yıl küçük ekrana çıktığında bir başka ikonik Naughty Dog destanı yakında gündemde olacak.

Yıla güzel başlamak için bir hediye

HBO Max, Joel ve Ellie'nin maceralarını konu alan dizinin yayın tarihini doğrulamak için Kasım ayının başlarındaki bu kasvetli durumu kullandı. Bu nedenle The Last of Us, 15 Ocak 2023'te vizyona girecek. Geçen Eylül ayında vizyona giren ilk fragmanın ardından beklentiler bir adım daha yükseldi. Neyse ki çok uzun süre beklemek zorunda değiliz.

Ancak Türkiye için hangi yayıncının seçileceğini hala bilmiyoruz. The Last of Us'ın topraklarımıza gelmeden önce yeni bir ev bulması gerekebilir.



Kaynak : HBO Max

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent