recent
Güncel Haberler

Sony'nin VR2 Başlığı Daha Yüksek Bir Fiyat ve Çıkış Tarihi Alıyor

Ana Sayfa
Sony'nin VR2 Başlığı Daha Yüksek Bir Fiyat ve Çıkış Tarihi Alıyor

Sony'nin VR gözlüğü hakkında en son bilgiler az önce yayınlandık! PlayStation VR2 önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülecek ve fiyatı sadece insanları mutlu etmeyecek.

Aslında, VR tabanlı cihaz eninde sonunda bir PS5'ten daha pahalıya mal olacak.

Randevu alındı

Japon üretici, birkaç aydır PS VR2 ile ilgili ayrıntıları açıklıyor. Elbette kulaklık birçok yenilikle adından söz ettirmeye çalışacak. Buna 120 Hz'ye kadar çift 2000 x 2040 OLED ekran, yerleşik titreşim, ünlü PS VR2 Sense denetleyicileri ve 3D ses yer alıyor.

Elbette tüm bunların bir bedeli olacak! Sony, birçok bölgede (Avrupa dahil) PlayStation 5'in fiyatını artırma kararı aldığından PlayStation VR2 için nispeten yüksek bir fiyat bekleyebiliriz. Sony bugün PlayStation Blog aracılığıyla aksesuarın Avrupa'da 22 Şubat 2023'te 599,99 € karşılığında piyasaya çıkacağını onayladı.

Uyumlu bir katalog

Yukarıdaki fiyata satılan temel paketin kulaklık, bir çift Sense kontrol cihazı ve stereo kulaklık içerdiğini lütfen unutmayın. Horizon Call of the Mountain için 649,99 € karşılığında bir indirme koduyla birlikte başka bir paket sunulacak. PlayStation VR2 Sense kumandası için bir şarj istasyonu da 49,99 £ karşılığında ayrı olarak sunulacaktır.

Sony'nin VR2 Başlığı Daha Yüksek Bir Fiyat ve Çıkış Tarihi Alıyor
© Sony Interactively Entertainment

Oyun cephesinde Sony, 2023'te 13 yeni oyun yayınlamayı planlıyor. Supermassive Games'in (Until Dawn) yeni hayatta kalma korku oyunu The Dark Pictures: Switchback VR duyuruldu. Kulaklık Şubat ayında piyasaya sürülmesiyle birlikte toplamda yaklaşık 20 oyunun piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Son olarak, ön siparişler 15 Kasım'da ve sadece direct.playstation.com üzerinden açılacak.


Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent