recent
Güncel Haberler

PlayStation'ın En Büyük Lisanslarından Birine Dayalı Bir MMO Hazırlanıyor

Ana Sayfa
PlayStation'ın En Büyük Lisanslarından Birine Dayalı Bir MMO Hazırlanıyor

PlayStation büyük bir proje üzerinde çalışıyor. Hatta Japon şirket, tarihindeki ilk MMO'yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve bu, oyuncuların zaten bildiği bir oyun.

Bu amaçla, üretici, tüm bilgi birikimini "Devasa Çok Oyunculu Oyunlar"a taşıyabilen, türün önemli bir oyuncusuyla ortak olmayı seçti.

Sony büyük bir adım atıyor

PlayStation markası öncelikle Uncharted ve God of War gibi anlatımlı tek oyunculu oyunlar için popüler olsa da, ufukta bir strateji değişikliği görünüyor. Yayıncı, yakın gelecekte daha fazla "hizmet olarak video oyunu" geliştirmeyi planlıyor. Bu arzu, Bungie veya Haven Studios gibi satın almaları açıklıyor. Ayrıca, Naughty Dog şu anda The Last of Us lisansına dayalı çok oyunculu bir oyun üzerinde çalışıyor.

Ancak çok oyunculu bir deneyim üzerinde çalışan tek kişi California stüdyosu değil. MTN ve Video Games Chronicle'ın en son söylentilerine inanılırsa, bir başka popüler franchise çok oyunculu oyunun eşiğinde.

Şimdiden destansı savaşlar mı başladı?

Yakında bir MMORPG olması gereken Horizon destanıdır. Lineage ve Guild Wars ile tanınan NCSoft stüdyosu, geliştirmeden sorumlu olacak. Oyunun kod adı Project H'dir ve yakın zamanda çevrimiçi olarak birkaç iş ilanı yayınlandı. Elbette Sony ve NCSoft bu söylentilere yanıt vermek istemedi.

2017'de Horizon Zero Dawn'ın ve ardından bu yıl Horizon Forbidden West'in başarısının ardından PlayStation'ın destanı kesinlikle ön plana çıkarma arzusunu anlayabiliriz. Guerrilla Games'in MMO'ya dahil olup olmadığı veya bunun sadece bir dış ekip tarafından geliştirilen bir proje olup olmadığı henüz belli değil.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent