recent
Güncel Haberler

God of War Ragnarok, Macerasına Başlamadan Önce Oyunu Güncelleyin

Ana Sayfa
God of War Ragnarok, Macerasına Başlamadan Oyunu Güncelleyin

God of War Ragnarok macerasına başlamadan önce lütfen bekleyin. Geleneksel sürüm yamasının yüklenmesi şiddetle öneriyoruz.

Tüm harika oyunlar gibi tüm özelliklerine rağmen God of War Ragnarok'un çıktığında bir güncellemeye ihtiyacı var. Santa Monica Studio, en iyi deneyimi yaşamak için bu fırsatı değerlendirmenizi istiyor.

God of War Ragnarok için tartışılmaz bir yama

God of War Ragnarok birkaç saat içinde piyasada olacak, ancak bazı şanslı kişiler ödüllerini şimdiden almış olabilir. Oyuna sahip olduğunuz sürece, sürüm yamasını indirmelisiniz. Doğrudan geliştirme stüdyosundan bir öneri.

God of War Ragnarok 1. Gün yaması tamamlandı. 9 Kasım'da mümkün olan en iyi oyun deneyimini yaşamak için indirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz!

Santa Monica Studio ısrar ediyorsa, bunun nedeni bu güncellemenin diyalog, ara sahneler, görevler ve God of War Ragnarok'un ilerlemesi veya oynanışı ile ilgili önemli sayıda iyileştirme ve düzeltme içermesidir. Tüm yama notlarına bu adresten ulaşabilirsiniz.

Güncelleme, platforma özgü sorunları da düzeltiyor. PS5 kullanıyorsanız, DualSense dokunsal geri bildirim için ek ayarlarınız vardır. PS4 için değişiklikler şunlardır:

  • Birkaç yükleme sorunu düzeltildi. 
  • Dünyanın yavaş ve geçici olarak bozuk grafikleri yüklemesine neden olan nadir durumlar düzeltildi. 
  • Kaydedilmiş bir oyun yüklenirken oluşan aşırı kilitlenme düzeltildi.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent