recent
Güncel Haberler

The Witcher 3, Netflix Dizisinden İçeriklerle Yeni Nesil Sürümü Videoda Gösterildi

Ana Sayfa
The Witcher 3, Netflix Dizisinden İçeriklerle Yeni Nesil Sürümü Videoda Gösterildi

The Witcher 3'ün PC, PS5 ve Xbox Series sürümleri nihayet piyasaya çıkıyor. Oynanış, yeni özellikler, grafiksel iyileştirmeler, ışın izleme, işte oyunun videosu...

Beklenenden uzun geliştirme süresine rağmen PC, PS5 ve Xbox Series için The Witcher 3 sürümleri kullanıma hazır. CD Projekt RED, Witcher hayranlarına bugün bir tarih verdi.

Beklemeye değdi mi?

The Witcher 3, 14 Aralık 2022'de PC, PS5 ve Xbox Series için piyasaya sürülecek. Mayıs 2015'te yayınlanan orijinal sürüme kıyasla düzinelerce görsel, teknik ve performans iyileştirmesi içeren geliştirilmiş bir sürüm olacak.

Bunlar arasında ışın izleme desteği, PC'de Ultra+, yeni yakın çekim seçenekleri, konsollarda daha iyi yükleme süreleri, fotoğraf modu, tamamen elden geçirilen dokular ve doğrudan deneyime entegre edilmiş çeşitli modlar yer alıyor.

FSR 2.0 ile geliyor.

PC, PS5 ve Xbox serisi için The Witcher 3, ışın izlemeli 30 fps kalite modu ve oyunu 60 fps'de çalıştıracak bir performans modu sunacak. FSR 2.0 ile birlikte, DualSense özelliklerinden yararlanmak için dokunsal geri bildirim desteği de uygulanacaktır.

Ayrıca oyun deneyimini iyileştirmek için çeşitli iyileştirmeler de var. Örneğin, bir düğmeye işaretçiler atamak, sinematikleri duraklatmak ve hatta menülerde gezinmek yerine mini haritayı kaldırmak için HUD'yi özelleştirmek mümkün olacak.

Netflix dizisiyle ilgili yeni ücretsiz görevler

Tüm bu iyileştirmelere ek olarak, The Witcher 3'ün PS4, Xbox One ve Switch sürümleri, Netflix serisine dayanan ünlü bonus içerik de dahil olmak üzere bir dizi iyileştirme ve ekleme alıyor. Şimdilik gizli tutulan bu diğer özelleştirmeyle doğrudan ilgili yeni zırhlar, kılıçlar ve görevler var. Özellikle gösteride Henry Cavill tarafından giyilen zırhı içerecek.

Güncelleme ücretsiz

The Witcher 3'ün PS5 ve Xbox serisi için geliştirilmiş sürümünün PC için de bulunacağını hatırlatmak isteriz. Halihazırda PS4, Xbox One ve PC'de oyuna sahip olan oyuncuların, kopyalarını ücretsiz olarak yükseltmek için güncellemeyi indirmeleri yeterlidir.

Cyberpunk 2077 gibi, oyun da çapraz kayıt olacak, yani tasarrufunuzu bir platformdan diğerine çekebileceksiniz. Diğerleri için bu yeni sürüm, her zamanki distribütörlerinde veya çevrimiçi mağazalarda ayrı olarak fiziksel bir sürüm olarak satılacaktır. Bu, elbette iki genişletme paketi ve tüm ek içeriği içeren tam sürümdür.


Kaynak: CD Projekt RED

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent