recent
Güncel Haberler

Disney+ Reklamlı Bir Abonelik Başlatmak Üzere ve Yeni Zam!

Ana Sayfa
Disney+ Rklamlı Bir Abonelik Başlatmak Üzere

Yakında Disney+ aboneliğiniz için daha fazla ödeme mi yoksa reklamları mı kabul edeceğinize karar vermeniz gerekecek.

Netflix, ilgilenen abonelere ayda birkaç dolar kazandırabilecek reklam destekli bir abonelik başlattı. Disney+ aynı modele doğru ilerliyor ancak kötü haberler artıyor.

Disney+ Türkiye fiyatına zam geldi. Aylık 34.99 ₺ olan paket şimdi 64.99 ₺'ye yükseldi. Aynı şekilde yıllık paket 349,90 ₺'den 649,90 ₺'ye yükselmiş durumda.

Fiyat artışı veya reklam, seçmek zorundasınız

Disney+ fiyatının ABD'de artacağı resmen açıklandı. 8 Aralık 2022'den itibaren aylık platform ücreti 7,99 dolardan 10,99 dolara yükselecek. Yıllık teklif de aynı şekilde olacak: Mevcut 79,99 ABD doları yerine 109,99 ABD doları.

Karşılığında Disney+, hizmete erişmek için daha fazla ödeme yapmak istemeyen kullanıcılar için yeni bir plan sunuyor. Fiyatlar önceki plana göre değişmedi, ancak tüketicilere reklamlar gösterilecek. Bu nedenle, abonelerin ikilemi, daha fazla ödeme mi yoksa reklamlara katlanmak mı gerektiğine karar vermektir.

Disney+, bu yeni pakette reklamların nasıl, ne sıklıkta veya ne kadar süreyle görüneceğini belirtmedi.

Hulu ve ESPN ile paketler okunamıyor

Bu değişiklikler başlangıçta yalnızca Amerika Birleşik Devletleri için geçerli olacak olsa da, önümüzdeki aylarda ülkemize gelmeleri çok muhtemeldir. Böyle bir durumda, fiyat değişikliğinden hemen önce yıllık plana abone olarak Disney+'ı bir yıl daha eski fiyatıyla kullanmaya devam edebilirsiniz.

Atlantik'in karşısında, Disney'in Hulu'sunun bir reklam versiyonu da mevcut olacak. İki seçenek arasındaki fiyat farkı bu sefer daha belirgin. Hulu, reklamsız ayda 14,99 ABD doları veya reklamlarla ayda 7,99 ABD doları, neredeyse yarı fiyatına.

Disney+, Hulu ve ESPN dahil olmak üzere birçok farklı paket sunan Disney'in ABD teklifi zaten çok karmaşık hale geliyor. Bazıları daha pahalı olacak, diğerleri ise Hulu ve/veya Disney+'ı reklamlarla entegre edecek şekilde oluşturulacak. Örneğin, Disney+'ın reklamsız, Hulu'nun ise reklamlı olduğu bir paket seçmek mümkün olacak ve bunun tersi de mümkün olacak. Gerçek bir baş ağrısı.


KaynakAndroid Police


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent