recent
Güncel Haberler

PS5, Kıtlığın Gölgesi Biraz Daha Azalıyor

Ana Sayfa
PS5, Kıtlığın Gölgesi Biraz Daha Azalıyor

Sonunda PlayStation 5 için işler yoluna girmeye başladı. Aslında, Sony'nin konsol kıtlığı sadece birkaç hafta içinde sona erebilir.

Buna ek olarak, Japon üretici mevcut modellerin üretimini durdurmanın eşiğinde görünüyor.

PS5 her yerde olacak (en azından umuyoruz)

Bu olumsuz ekonomik duruma rağmen Japon üretici, geçtiğimiz Haziran ayında lansmanından bu yana 21,7 milyon cihaz sevk ettiğini açıkladı. Parça piyasasındaki son derece gergin duruma rağmen en doğru sonuç. Yine de Sony, önümüzdeki yıl tempoyu artırmayı planlıyor.

Insider Gaming'e göre (Tom Henderson tarafından yönetiliyor), PS5 2023 mali yılında dünya çapında 30 milyon adet sevk edecek. İkincisinin Nisan 2023'ten Mart 2024'ün sonuna kadar çalışması planlanıyor. Karşılaştırma için, Sony 18 milyon konsol satmak istedi. 2022 mali yılında bir sonraki 30,5 milyon ile karşılaştırıldığında. Dolayısıyla, p'deki bu artış, kıtlığın muhtemel sonunu gösteriyor gibi görünüyor.

Mevcut bir sürümden daha fazlası mı?

Sony'nin Eylül 2023'te yeni bir PS5 piyasaya sürmeyi planladığını unutmayın. Çıkarılabilir disk sürücüsüne sahip olacak bu sürüm, önümüzdeki yıl Nisan ayından itibaren üretime geçebilir. Insider Gaming, bu yinelemenin yakın gelecekte üretici tarafından satılan tek yineleme olacağını belirterek daha da ileri gidiyor.

Bu nedenle, mevcut PS5'in (dahili Blu-ray oynatıcı ve Digital 0 ile) üretimi 2023'ün sonunda durdurulabilir. Çıkarılabilir disk. Bu, 100 $ 'a satılıyor ve "yalnızca" PlayStation 5, 399 dolar. İki ürünü birleştiren bir paket de 499 ABD Doları karşılığında satışa sunulacak.

Dolayısıyla, stratejideki bu değişikliğe rağmen tüketicilere sunulan ticari teklif değişmedi.


KaynakInsider Gaming

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent