recent
Güncel Haberler

İki Yeni PS5 Geliyor ve Gerçekten Daha Hafif Olacak

Ana Sayfa
İki Yeni PS5 Geliyor ve Gerçekten Daha Hafif Olacak

İki yeni PS5 geliyor. Ufukta pek bir fark yok ama programla ilgili iyi haberler var. Her ikisi de daha hafif olacak.

Sony, yakında iki yeni PS5 modelini piyasaya sürecek. Japon şirket, konsolunun yenilenmesinin önümüzdeki ay geleceğini duyurdu, işte bildiklerimiz.

PS5 için yeni bir model

Türkiye'de ve dünyada PS5'in fiyatı arttıkça yeni bir sürüm geliyor. Oyunlar veya PlayStation 5 Slim veya Pro içeren bir paket değil, mevcut modellerin bir revizyonu. 15 Eylül'de Japonya'da piyasaya sürülmesi beklenen bu sürümler, esas olarak dahili bileşenlerden dolayı yalnızca küçük farklılıklar içeriyor. Bununla birlikte, yeni PS5 Standard Edition (CFI-1202A), piyasaya sürüldüğünde konsoldan 600 gram daha hafif olacak (4,5 kg'a karşı 3,9 kg). Yani bu PlayStation 5 model piyasaya çıktığında dijital sürümle aynı ağırlığa sahip olacak.

İki Yeni PS5 Geliyor ve Gerçekten Daha Hafif Olacak

Yeni PS5 Dijital'in (CFI-1202B) ağırlığı, Kasım 2020'de piyasaya sürülen modele kıyasla 500 gram (3,9 kg'a karşı 3,4 kg) azaldı. Sony'nin bu yeni konsol revizyonları şu anda Avustralya mağazalarında mevcuttur. Yerel basında yer alan Press-Start'a göre, geçen seferki gibi önce ülke servis edilecek. Fiyat artışı bu yeni, daha hafif PS5'lerle mi ilgili? Japon devi mevcut ekonomik durumdan söz etse bile, kesinlikle bir bağlantı olabilir. 

Üretim maliyetlerini ve özellikle lojistik, elbette tüm ülkelere nakliye maliyetlerini önemli ölçüde artıran bir önlem. Konsolun daha ağır ama daha ucuz olmasını tercih ederdik, tüketici tarafında bizi iyi desteklediği konusunda hemfikiriz, ancak üreticinin bu krizden çıkmak için farklı seçenekler üzerinde çalıştığını görebiliyoruz.


Kaynak: Press Start

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent