recent
Güncel Haberler

GTA 6 Yakında Çıkacak Mı? İşte, Rockstar'ın Planlarını Ortaya Çıkaran İş İlanı

Ana Sayfa
GTA 6 Yakında Çıkacak Mı? İşte, Rockstar'ın Planlarını Ortaya Çıkaran İş İlanı

Birçok hayran, GTA 6'nın ilk fragmanının bu yıl içinde gösterileceğine inanıyor ve Rockstar'ın bunu kanıtlamak için bir iş ilanı yayınladığından emin.

GTA 6'nın büyük sızıntısından bu yana, resmi sunumun sorusu herkesin dilindeydi. Spekülasyonlar ve söylentiler dolaşıyor, ancak Rockstar bu konuda hiçbir zaman resmi olarak iletişim kurmadı. Ancak şirket bu yönde bir ipucu bırakmış olabilir.

Yakında GTA 6'nın fragmanı mı geliyor?

GTA 6'nın bu ay duyurulmasıyla ilgili teoriler Rockstar'ın kendisi tarafından bir kez daha destekleniyor. Aslında Amerikan devi, yangını körükleyen bir iş teklifi başlattı. Aslında şirket, şirketin diğer planları doğrultusunda dijital bir strateji geliştirmesi gerekecek bir Dijital Pazarlama Lideri arıyor. Yani GTA 6 için dijital iletişim sağlayabilecek biri.

Bu nedenle hayranlar, reklam kampanyasının beklenenden daha erken başlayabileceğine ve bir pozisyonu sürdürmek söz konusu olduğunda durumun böyle olabileceğine inanıyor. Aksi takdirde ve özellikle Rockstar'ı tanıyorsanız, iki haftada bir böyle bir iletişim stratejisini doğaçlama olamaz. Ancak hiçbir şey, yayıncının zaten bir fragmanla ilgili planları olduğu ve o andan itibaren geleceğin çalışanının devraldığı gerçeğini dışlamaz.

Sounds of the Corridors, düzenli olarak kum saati şeklinde bir UFO'nun yer aldığı GTA Online özel etkinliğinin geri sayımı olan 23 Ekim'e kadar olası bir fragmanı duyurdu. Aynı fragman, GTA Vice City'nin 20. yıl dönümünü kutlamak için 29 Ekim'de de yayınlandı. Cevap önümüzdeki birkaç gün içinde gelecek, ancak kesin olan bir şey var: GTA 6 söylentileriyle henüz işimiz bitmedi.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent