recent
Güncel Haberler

GTA 6, Oynanış Videoları İle Oyun İçin Büyük Bir Sızıntı!

Ana Sayfa
GTA 6, Oynanış Videoları İle Oyun İçin Büyük Bir Sızıntı!

GTA 6'nın ilk üretim görüntüleri internete sızmış gibi görünüyor. GTAForums'da teapotuberhacker adlı bir kullanıcı, GTA 6 adlı videodan 90'dan fazla video içeren bir ZIP dosyası paylaştı.

GTA 6 büyük bir sızıntının kurbanı oldu. Rockstar Games'in merakla beklenen oyunuyla ilgili yeni detayları ortaya koyan yüze yakın oynanış videosu sızdırıldı.

Rockstar çalışanları için uzun bir gün olacak. Bu sabahın erken saatlerinde, sosyal medyada GTA 6 oynadığı iddia edilen videolar ortaya çıktı. Ve yenileri geldiğinde, meşruiyetlerini sorgulamak zor. Diyaloglar, kovalamacalar, kavgalar, hepsi bu geliştirme sürümünde.

GTA 6'nın oynanış videosu sızdırıldı

Rockstar henüz durumla ilgili yorum yapmadığı için işleri çabucak ele almaya devam edeceğiz, ancak GTA 6'daki bu sızıntılarda neler olduğu burada.

Her şey teapotuberhacker tarafından GTA 6 ile ilgili 90'dan fazla dosyayı indirmek için bir bağlantı da dahil olmak üzere GTAForums'da bir gönderiyle başladı. Resetera'yı YouTube'da izleyerek de görebileceğiniz gibi. Videoları doğrudan burada yayınlamayacağız, ancak yukarıdaki bağlantıda veya YouTube'u açarak kolayca bulabilirsiniz.

İlk GTA 6 oyun videolarını izliyorsunuz. Bu benzeri görülmemiş sızıntı, en az üç yıllık eski bir PS4 sürümünden. Bu nedenle, bunun eski bir alfa sürümü olduğunu unutmayın, ancak bu yeni Vice City ve iki kahramanı hakkında çok ilginç bir genel bakış sunuyor.

Bonnie & Clyde'ın ikilisi Lucia ve Jason olarak adlandırılıyor. Her ikisi de oyunun farklı aşamalarında gösteriliyor. Örneğin, serinin ilk Latin kahramanının, suç ortağıyla birlikte bir waffle dükkânını soyduğunu ve polis gelmeden önce onu rehin aldığını görüyoruz.

Bu harika GTA 6 sızıntısı bazı ilginç detayları da beraberinde getiriyor. Bu nedenle, GTA Vice City'nin kült yeri olan Miami Club geri dönecek ve yeni bir bölge Port Gellhorn olarak adlandırılıyor. Oyun seviyesinde silahlar elden ele taşınabilir ve yerden hemen alınabilir. Her zamanki gibi, Rockstar gerçek dünya ağlarını yanıltmaya devam edecek ve WhatsApp, oyunun anlık mesajlaşma uygulaması WhatUp! olacak.

Alfa yapılarına benzeyen oyun görüntüleri görüyoruz, bu nedenle hala çok az gelişmiş durumda. Bu da aşamaların, karakterlerin ve animasyonların bitmediğini açıklıyor  (neyse ki son oyunun böyle görünmesini beklemeyin).

Gerçek görüntüler ve daha fazlası gelecek mi?

Jason Schreier'in kendisinin ve birkaç ay önce Vice City bölgesinin dışında GTA 6 ile ilgili ayrıntıları açıklayan bir erkek ve kadın karakterin varlığı, bu görüntülerin gerçek olabileceğini doğruluyor gibi görünüyor.

"Daha yeni uyandım ve henüz kimseye sormadım ama sızıntının boyutuna bakılırsa gerçek olmadığını hayal etmek zor. Ayrıca, iki kahraman ve Vice City, bu yılın başlarında bildirdiğim şeyle eşleşiyor."

Aksi kanıtlanmadıkça, durumun böyle olduğunu varsayıyoruz. Oyunun 2024'ten daha erken çıkmaması gerektiğini hatırlatırız.

Bu bilgiyi sızdıran kullanıcı, oyunun kaynak kodunun ve diğer varlıklarının da sızdırılmış olabileceğini ve stüdyonun daha fazla zarar görmesine neden olabileceğini iddia ediyor. Şimdi, Rockstar'ın bu benzeri görülmemiş sızıntıya nasıl tepki vereceğini görmek için bekliyoruz.


Kaynak: GTAForums

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent