recent
Güncel Haberler

Uncharted, Yeni Özelliklerle İlk Kez PC'ye Geliyor

Ana Sayfa
Uncharted, Yeni Özelliklerle İlk Kez PC'ye Geliyor

Nathan Drake ve neşeli hırsız çetesi yakında bilgisayarlarımızı toplayacak. Sony, Uncharted: Legacy of Thieves Collection için daha önce hiç görülmemiş bir video ve çıkış tarihi yayınladı.

Bu yılın başlarında PS5 için yayınlanan derleme, orijinal olarak 2016 ve 2017'de PlayStation 4 için yayınlanan Uncharted 4: A Thief's End ve Uncharted: The Lost Legacy'yi bir araya getiriyor. PC Oyuncusu olma zamanı Naughty Dog'un bu iki hit oyununu deneyimleyin. Ve bilgisayarlarımız için bu bağlantı noktasına ayarlamaların dahil edildiği ortaya çıktı.

Konsoldaki gibi ama daha iyi

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzünden, yeni imleçlerden ve hatta makine ayarlarınızın otomatik olarak algılanmasından faydalanacak. Grafik yönü (modellerin kalitesi, dokular, yansımalar, ortamdaki tıkanıklığı...), tuşlar gibi büyük ölçüde özelleştirilebilir olacaktır.

USB bağlantılı DualSense denetleyici, dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyiciler kullanmanıza olanak tanır. Razer Chroma (RGB) çevre birimleri, AMD Fidelity FX Super Resolution 2 teknolojisi (daha fazla FPS için) ve ultra geniş ekranlar desteklenecek.

Uncharted, yeni özelliklerle ilk kez PC'ye geliyor
© PlayStation Blog

Oyunu 60 FPS'de 4K'ya kadar çalıştırmak için sistem gereksinimleri yukarıdadır. Bu Legacy of Thieves Koleksiyonu 19 Ekim 2022'de Steam ve Epic Games Store'da yayınlanacak.


Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent