recent
Güncel Haberler

Uncharted Legacy of Thieves Collection, 19 Ekim'de PC'ye Gelebilir

Ana Sayfa
Uncharted Legacy of Thieves Collection, 19 Ekim'de PC'ye Gelebilir

Uncharted: Legacy of Thieves Collection sonunda PC için çıkış tarihi belli oldu. İlk olarak 2022'nin başlarında PS5'te yayınlanan bu sürüm, uzun zamandır beklenen bir PC sürümü de vadediyordu. Ancak bu tarihi açıklayan Sony değildi...

Bu yılın başlarında PlayStation 5 için piyasaya sürülen Uncharted Legacy of Thieves Collection, Sony'nin Nathan Drake'in en son maceralarına bir bağlantı sağlama sözü vermesine rağmen henüz PC'ye gelmedi. O zamandan beri üretici, koleksiyonun bu PC sürümü hakkında gerçek bir haber yayınlamadı, ancak bazı ipuçları için her zaman farklı mağazalardan gelen sızıntılara güvenebiliriz.

Şüpheleri doğrulayan bir Fortnite ön sipariş bonusu

Sony

Epic Games Store, PC için Uncharted Legacy of Thieves Collection'ın çıkış tarihini bir kez daha sızdırmış görünüyor. Aslında mağaza, derlemenin yayınlanması için 19 Ekim'i kısaca listeledi.

Ama dikkat edin, Epic Games Store oyun için ilk kez bir tarih göstermiyor. Bu koleksiyonun Haziran'da çıkacağını düşündük ama öyle olmadı.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın 19 Ekim 2022'de çıkması planlanan çıkış tarihini bir kez daha Epic Games Store sızdırdı.

Ancak, bu sefer Epic Games Store'da oyunun ön sipariş bonusunu temsil eden bir görsel eşlik ettiği için bu sızıntı daha inandırıcı. İkincisi, Sully görünümüne erişim sağlayan bir ön sipariş bonusu olarak görebiliriz. Yapı, piyasaya çıkar çıkmaz Fortnite'ta ve 17 Kasım'da resmi oyun içi mağazada mevcut olacak.

Takvimin 18 Ekim için çok iyi ayarlandığını düşünmemize neden olan şey kesinlikle doğru değil. Yine de Sony'den onay bekliyoruz ve bunun bir PlayStation Vitrini'nde olduğuna dair elimizi taşın altına koyuyoruz.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection şimdi PS5'te ve 19 Ekim 2022'de PC'ye çıkacağı söyleniyor.




author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent