recent
Güncel Haberler

Android 14 Uydulara Bağlanabilecek

Ana Sayfa
Android 14 Uydulara Bağlanabilecek

Yeni teknolojiler dünyası hızla ilerliyor: Google, mobil işletim sisteminin gelecekteki sürümünün uydu bağlantılarını destekleyeceğini az önce onayladı!

Bu ayın başlarında Mountain View şirketinin Android 14'ün ilk beta sürümünün çıkış tarihini açıkladığını unutmayın. Şimdi, sadece birkaç gün sonra, bir sonraki işletim sisteminin ilk yeniliklerinden birinin ne olacağını bize gösteriyor.

Android 14 "Yıldızlara biraz daha yakın"

Google'ın işletim sisteminin gelecekteki sürümünün şimdiden tartışıldığı Android 13'ün gelişini sindirmek için zar zor zamanımız oldu. Bu vesileyle, bize bilgiyi sağlayan, Amerikan şirketinin platformlar ve ekosistemlerden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Hiroshi Lockheimer'dır.

Anglophobes için Hiroshi Lockheimer'ın tweet'inin çevirisi:

Uydulara bağlanabilen telefonlar için kullanıcı deneyimlerini düşünmek çılgınca. 2008'de G1'i piyasaya sürdüğümüzde 3G + Wifi'yi çalıştırmak çok zordu. Şimdi uydular için tasarım yapıyoruz. Serin! Android'in bir sonraki sürümünde tüm bunları mümkün kılmak için ortaklarımıza yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz!

Mesaj daha net olamazdı: Android 14, 2023'ten itibaren akıllı telefonunuz aracılığıyla uydulara bağlanma olanağını memnuniyetle karşılayacaktır. Somut olarak, bu, önemli ölçüde daha yüksek bir hız ve bağlantıdan yararlanmaya izin vermelidir. Bu sayede dünyanın her yerinden arama yapmak ve mesaj göndermek (bazı anlık mesajlaşma uygulamalarından bile) mümkün olacak.

Şebeke açısından hala ilerleme kaydediliyorsa, on beş yıl içinde çok fazla yol katedildiği açıktır...


Kaynak: SamMobile

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent