recent
Güncel Haberler

Ubisoft'un Korsan Oyunu Skull & Bones Yine Ertelendi

Ana Sayfa
Ubisoft'un Korsan Oyunu Skull & Bones Yine Ertelendi

Ubisoft, yaklaşmakta olan açık dünya korsan oyunu Skull and Bones'u bir kez daha ertelediğini duyurdu. Başlangıçta Kasım için planlanan oyun şimdi 9 Mart 2023'te piyasaya sürülecek.

Duyuru bize ilk olarak Kotaku'dan geldi. Site, oyunun planlandığı gibi 8 Kasım'da çıkma ihtimalinin düşük olduğunu doğrulayan iki kaynaktan alıntı yapıyor ve Ubisoft, etkinliği resmileştirmek için hiç zaman kaybetmedi.

Yayıncı, "deneyimi iyileştirmek ve dengelemek" için birkaç ay harcamayı planladığını ve "mümkün olan en iyi deneyimi" sunmanın daha fazla zaman alacağını söyledi. Ubisoft ayrıca yakın gelecekte bir noktada açık beta sunacağını söyledi.

Sonunda (eğer) çıktığında, Skull and Bones bir açık dünya çok oyunculu keşif oyunu olacak. Başlangıçta Assassin's Creed IV: Black Flag'in bir yan ürünü olarak başlasa da, korsanlığın altın çağından ilham aldı.

Ubisoft, Skull and Bones'u ilk olarak 2017'de duyurdu ve 2018 için geçici sürüm planları belirledi. O zamandan beri, raporlar gelişmenin sorunlarla boğuştuğunu ortaya koydu. Ubisoft, eski Kasım çıkış tarihini Temmuz olarak belirleyerek birkaç kez geri itti. Sonunda Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PS5, Xbox Series X/S, Stadia ve PC'de piyasaya sürülecek



Kaynak: Kotaku


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent