recent
Güncel Haberler

E3 2023 Geri Dönüyor! Tarihlerini Biliyoruz

Ana Sayfa
E3 2023 Geri Dönüyor! Tarihlerini Biliyoruz

En önemli video oyunu ticaret fuarı Electronic Entertainment Expo (E3) 2023'te geri dönüyor! Gösterinin 2020 ve 2022'de iptal edildiğini ve 2021'de tamamen dijital bir sürüm sunduğunu unutmayın.

Bu yıl E3'ün yokluğu, arka arkaya ancak tatmin edici olmayan Summer Game Fest'e rağmen özellikle hissedildi. Sektör değişti ve pandemiyi çevreleyen zorluklar, gösteriyi 2023'te daha güçlü bir geri dönüş vaadiyle formülünü elden geçirmeye zorladı. O zamanlar şovun geri dönüşü için hazırlandığını biliyorduk, ama şimdi biraz daha somut. Açılış tarihlerinden başlayarak etkinlikle ilgili ilk bilgiler.

E3 geri dönüyor!

E3'ün dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için muhtemelen en çok beklenen etkinlik olduğu bir dönem vardı. Haziran ortasında, dünyanın gözü, endüstrinin önemli duyurularının (Metal Gear Solid 2, Zelda: Twilight Princess, Nintendo Wii, Halo 2, vb.) yer aldığı bir şovla Los Angeles'taydı. E3, organizatörleri son sürümleri iptal etmeye zorlayan COVID pandemisinden bahsetmiyorum bile son yıllarda parlaklığını kaybetti...

Basın ve halk birbirinden ayrılacak

Bugün iyi haber şu ki E3 geri döndü! Aslında organizatörler, 13-16 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan E3 2023 tarihlerini resmileştirdiler. Bu edisyon yüz yüze olacak ve özellikle profesyonelleri diğer şirketlerden ayıracak yeni bir formüle sahip olacak. herkese açık.

E3'ün organizasyonundan ilk kez ReedPop ajansı sorumlu olacak. İkincisi, PAX, Star Wars Celebration ve New York Comic Con gibi birçok popüler sözleşmenin kaynağı olmuştur.

E3 2023'ün "önceki gibi" parlamayı başarıp başaramayacağını, şovun artık daha fazla rekabete sahip olup olmayacağını, şovlara seyahat etmek yerine iletişimlerini dijital olarak yönetmeyi tercih eden sektör profesyonellerinden bahsetmeye gerek yok.



Kaynak: IGN
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent