recent
Güncel Haberler

The Last of Us Dizisinin, Sonunda İlk Resmi Video ve Sıcak Görünüyor!

Ana Sayfa
The Last of Us, Dizisinin Sonunda İlk Resmi Teaser Yayımlandı

HBO Max'te her zaman belirsiz bir 2023 için beklenen video oyunu The Last of Us'ın dizi uyarlaması sonunda gerçek bir teaser ile göbeğinde ne olduğunu gösteriyor.

Kurtarabileceklerinizi kurtarın.

The Last of Us için ilk fragman

HBO Max, The Last of Us için henüz kesin bir çıkış tarihi açıklamadı, ancak önümüzdeki yıl sinemalarda gösterime girmesini beklerken, nihayet gösteriden ilk gerçek görüntüleri görme zamanı geldi. Bilmeyenler için dün, 2013'ten beri her 26 Eylül'de olduğu gibi, bu teaser ile en sabırsız hayranları memnun etmek için mükemmel bir fırsat.

Yaklaşık 1 dakika 30'da Craig Mazin ve Neil Druckmann'ın dizisi, oyunların atmosferini ele yakalamış gibi görünüyor. Renkler ve yaşama sevinci için başka bir şeye yönelmeniz gerekecek. Pedro Pascal (The Mandalorian) ve Bella Ramsey'i (Game of Thrones) Joel ve Ellie rollerinde daha iyi görmek için de bir fırsat.

Oyunda bazı yeni planlar var gibi görünse de oyuncuların tanıyacağı yerleri görebilirsiniz. En gözlemci, Nick Offerman, Anna Torv ve Merle Dandridge'in varlığını da fark etmiş olacaktır.

İlk görüntülerden beklendiği gibi, The Last of Us serisi kaynak materyale oldukça sadık kalacak. Bazı hayranların isteksizliğine rağmen, Pascal ve Ramsey rollerinde gerçekten inandırıcı olabilirler. Çekimden fotoğraflar ve bu alıntılar arasında tüm ışıklar yeşil görünüyor. Dürüst olmak gerekirse, bir fikir edinmek için tüm post prodüksiyon ve ayarlamalar bitene kadar bekleyelim. Ve tam olarak ne zaman geliyor?

Henüz bir çıkış tarihi yok, ancak son haberler, The Last of Us dizisinin 2023'te HBO Max'te yayınlanmaya ayarlandığı yönünde. Her durumda, Neil Druckmann uyardı: "Henüz hiçbir şey görmediniz."


Kaynak: HBO

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent