recent
Güncel Haberler

PlayStation Sadakat Programı Yakında Avrupa'ya Geliyor…

Ana Sayfa
PlayStation Sadakat Programı Yakında Avrupa'ya Geliyor…

Yaz boyunca duyurulan PlayStation Stars hizmeti, Avrupa pazarı için giderek daha belirgin hale geliyor. Aslında, dağıtım tüm oyuncular için önümüzdeki ay gerçekleşecek...

Maalesef kullanıcı ödülleri şimdiden eleştirmenler tarafından gözden geçiriliyor.

Henüz görmemiş olanlar için PlayStation Stars, Sony'nin yeni ücretsiz sadakat programıdır. Bir Japon marka konsolun tüm sahipleri, PlayStation mobil uygulaması (iOS ve Android) aracılığıyla kullanabilir. Bu özellik Avrupa'da 13 Ekim 2022'de kullanıma sunulacak.

PlayStation Store'a bağlanarak, oyun oynayarak ve satın alarak puan veya dijital ödüller kazanabilirsiniz. Belirli bir unvana başlamanız veya bir kupa almanız gerekebileceğinden hedefler değişir. Kısacası, Microsoft Rewards programına oldukça benzer bir sistemdir.

Eşitsizliğe iten ödüller

Bu nedenle, görevleri tamamlayarak kazanılan sadakat puanları PlayStation Store'da veya dijital bir koleksiyon satın alınarak kullanılabilir. Her öğenin bir nadirlik seviyesi vardır ve markanın sembolik bir figürünü temsil eder (karakter, konsol, logo vb.).

Maalesef kayanın altında bir yılan balığı var! Bu, PlayStation Stars hizmetini dört katmana bölünecek. Oyuncu, belirli kilometre taşlarını geçerek bir sonraki seviyeye ilerleyecektir. Ve dördüncü seviyeye ulaşan kullanıcıların beklenmedik bir avantajdan yararlanacağı ortaya çıktı. Aslında, PlayStation müşteri desteğine öncelikli erişimden yararlanırlar.

Kısacası, söz konusu oyuncular sırayı tamamen ve kolayca görmezden gelebilmelidir... Hâlâ çok fazla eşitsizlik yaratan bir sistem.

Öncelikle, bu seviyenin ancak PlayStation Store'dan tam fiyatla en az dört oyun satın aldıktan ve 128 Nadir Kupa kazandıktan sonra açıldığını unutmayın. Herkesin kolayca başaramayacağını söylemek yeterlidir. Sony, sosyal medyada pek çok tartışmaya yol açan bu avantaj hakkında henüz yorum yapmadı.


Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent