recent
Güncel Haberler

Amazon, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, Prime Video'da Tarihi Bir Rekor Kırdı

Ana Sayfa
Amazon, "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri", Prime Video'da Tarihi Bir Rekor Kırdı

2 Eylül'de Amazon Prime Video'da mevcut olan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri serisi, platform için tarihi bir çıkış yaptı.

Amazon dün gece büyük bir tantana ile Yüzüklerin Efendisi'nin fantastik evrenine dayanan dizinin tüm zamanların Prime Video rekorunu kırdığını duyurdu. İlk iki bölüm, Orta Dünya Tarihi kitabının yazarı J.R.R. Tolkien'in ölüm yıldönümünden bu yana tesadüfen seçilmeyen 2 Eylül'de yayınlandı.

Güç Yüzükleri, Top Fırlatma ve Sayıların Savaşı

"Rings of Power" sezonunun ilk bölümü ilk 24 saatte dünya çapında 25 milyon kişi tarafından izlendi. Amazon'un Prime Video platformunun piyasaya sürülmesinden bu yana gösteriyi en çok izlenen dizi haline getirmek büyük bir başarı.

Amerikan devi Cuma günü, on yılın en çok beklenen televizyon dizilerinden biri olan The Shadow of the Past ve Adrift'in ilk iki bölümünü yayınladı. Bu nedenle, bir sezon ve toplam 8 bölümlük bir uzun metrajlı filmin başlangıcına tekabül ediyor.

Bir şekilde Tolkein'in tüm zamanların en popüler hikayeleri arasında yer alan ve birçok kişi tarafından fantezi türünün gerçek kökeni olarak kabul edilen hikayeleri bizi bu gururlu ana getirdi. - Amazon Stüdyoları Başkanı Jennifer Salke

Amazon, artık ikonik Game of Thrones ile HBO'ya ve House of Dragons'a meydan okuyor ve yeni karakterleri Dumanlı Dağlar'ın derinliklerinden Lindon'un büyülü ormanlarından Númenor Adası'na, kötülüğün yeniden doğan yüzlerine çıkarken tanıtıyor. Ağustos ayında HBO'da yayınlanan ikincisi, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde 10 milyon izleyiciyle rekor bir başlangıç ​​yaptı.

Eğlence Ekim ortasına kadar sürecek

Yeni Rings of Power kahramanlarınızın kalan maceralarını keşfetmek için şimdi biraz daha sabırlı olmanız gerekecek.

  • 3. Bölüm 9 Eylül'de,
  • 4. bölüm 16 Eylül'de,
  • 5. bölüm 23 Eylül'de,
  • 6. bölüm 30 Eylül'de,
  • 7. bölüm 7 Ekim'de,
  • 8. Bölüm 14 Ekim'de.

Biraz dikkatli olursak artık izlenme saatlerini çağrıştıran rakamı bekliyoruz diyeceğiz çünkü her biri biraz uzun süren iki bölümün sonunda muhtemelen 25 milyon izleyicinin tamamı gelmemiş olacak.

Bu yeni dizinin ilk iki bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bize bildirmekten çekinmeyin;)



author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent